1930 BAFRASPOR HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

1930 BAFRASPOR HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Spor toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden 1930 Bafraspor, bu hafta İzmir deplasmanında yapacağı Menemenspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

A+A-

Sezona iyi başlamak isteyen 1930 Bafraspor, idman öncesi adak kurbanı kesti. Teknik direktör Cahit Erçevik yönetiminde yapılan taktik idmanıyla çalışmaları tamamlayan 1930 Bafraspor, bu akşam karayolu ile İzmir’e gitti. Bornava Aksen Otel’de 2 gün kamp yapacak olan kırmızı-siyahlılar, pazar günü oynayacakları Menemenspor maçından 3 puan hedefliyor.

TUNAHAN’A DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ
Şehir stadında yapılan idmanda bir hayli keyifli gözüken futbolcular, idman sonrasında doğum günü olan Tunahan’a sürpriz yaptı. Tunahan, bir anda arkadaşları tarafından yumurta yağmuruna tutuldu. Unla birlikte Tunahan’ı adeta beyaza çeviren takım arkadaşları daha sonra kesilen pastayı birlikte yediler.

1930 BAFRASPOR’A KONDİSYONER
İstanbul Beden Eğitimi Bölümü Spor Yüksekokulu mezunu olan Aykut Erdoğan, 1930 Bafraspor’da kondisyonerliğe getirildi. Fenerbahçe A2 takımda başlayan Erdoğan, Kayseri Şekerspor ve Bayrampaşa Spor kulüplerinde kondisyoner olarak görev yaptı.

HER MAÇTAN PUAN VEYA PUANLAR
İdman sonunda açıklama yapan teknik direktör Cahit Erçevik, “12 günlük Antalya kampı çok olumlu geçti. Aramıza yeni katılan yeni oyuncularımızın uyum süreci için de çok iyi oldu. Kamp dönüşü Menemen maçı hazırlıklarını 4 çalışma ile sürdürdük. Bu akşam karayolu ile İzmir’e hareket edeceğiz. Artık hedefimiz her maçtan puan ve puanlar kazanmak. Bu hedefle Menemen maçına çıkacağız. Rakibin durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz bu maça kendimizi çok iyi motive ederek hazırlandık” diye konuştu. 

“BAFRASPOR’U LAYIK OLDUĞU YERE TAŞIYACAĞIZ”
Erçevik şöyle devam etti: “Orta sahaya geçen seneki oyumcum Gökhan Günaydın’ı aldık. Forvete Samsunspor’dan yetişme Vanspor’dan Aykut’u aldık. Savunmaya Orhangazispor’dan Barış, kaleye Siirtspor’dan Ahmet’i transfer ettik. Ahmet, geçen sene Ankarademirspor’da ful oynamış bir oyuncu. Sol beke Anadolu Selçukluspor’dan Cihat, sağ tarafa Silivrispor’dan Sebahattin, orta sahaya Karagümrükspor’dan Yankı ve Ünyespor’dan Gökhan’ı aldık. 2. yarıdaki zorlu 17 maçlık periyotta Bafraspor’u layık olduğu taşıyabilmek için elimizden gelen mücadeleyi yapacağız.”

“NEGATİF ENERJİYİ POZİTİF ENERJİYE DÖNÜŞTÜRDÜK”
“İlk geldiğimizde Bafra’da kötü bir sinerjiyle karşılaşmıştık” diyen teknik direktör Cahit Erçevik, açıklamasını şöyle tamamladı: “Şu an bu negatif sinerjiye pozitif enerjiye çevirmeye başladık. Biz sadece Menemen maçı olarak bakmıyoruz. Her hafta bir 90 dakika alınan ve alınabilecek puanlar gözüyle bakıyoruz. Rakibin ismine bakmıyoruz. Bafraspor olarak sahada neler yapabiliriz, puan ve puanlar alabilmemiz içi ne kadar mücadelesini gösterebiliriz bu önemli. Sadece bu mantaliteyle maça hazırlanıyoruz. Tabi ilk maçımız. Pazar günü İzmir’de Menemen’de puan ve puan almak için mücadele edeceğiz. Menemen’den iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.