1930 Bafraspor Güçlenmeye Devam Ediyor

1930 Bafraspor Güçlenmeye Devam Ediyor

Samsun Bölgesi Süper Amatör Liginde bu sene Bölgesel Amatör Ligine Şampiyon olarak çıkmak isteyen

A+A-

  1930 Bafraspor dış transferde atağa geçerek stoper oyanayan Adil Caner Kalkan ve sağ bek ve açık pozisyonlarında görev yapan Ahmet Can Polat’ı kadrosuna katarak devam ediyor.

Geçen sezon Vezirköprü Belediyespor’da stoper mevkiğinde oynayan 25 yaşındaki Adil Caner Kalkan daha önce Silifke Bel.spor,Yeni Mersinspor,Eskişehirspor,Ladik Bel.spor,Havza Bel.spor,Erbaaspor, Samsun Yolspor, Çavuş Bucalıspor ve geçen sezon Vezirköprü Belediyespor’da forma giyen Adil Caner Kalkan bu sezon 1930 Bafraspor forması altında ter dökecek.

Diğer transfer 26 yaşındaki sağ bek ve  sağ açık pozisyonlarında görev yapabilen Ahmet Can Polat  ise geçen sezon Hankendispor forması giyen başarılı futbolcu sırasıyla Elazığ Bel.spor, Hicret Gücüspor, Sivas DSİ spor, Yıldızelibirlikspor ve Elazığ Yolspor formasından sonra Bal ligin de toplam 55 maçta forma giyen başarılı futbolcu bundan sonra 1930 Bafraspor forması giyecek.
 1930 Bafraspor Kulüp Fatih Yıldız yaptığı transferlerle ilgili açıklamasında ;gerçekten bizlerin uzun uğraşımızdan sonra bu değerli futbolcu arkadaşlarmızı 1930 Bafraspor Ailesine kazandırmış olduk. 1930 Bafraspor olarak bu sene çok farklı bir kadro oluşturuyoruz. Teknik Direktörümüz Mahmut Topal’ın transfer raporu doğrultusun da transfer çalışmalarımız devam edecek. İnşallah bu sene Bölgesel Lig olan ( Bal Ligine) çıkacağız dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.