1930 BAFRASPOR 2 FUTBOLCUSUYLA YOLLARINI AYIRDI

1930 BAFRASPOR 2 FUTBOLCUSUYLA YOLLARINI AYIRDI

Samsun bölgesel süper amatör lige şampiyonluk parolası ile başlayan ve aldığı başarısız sonuçlar ile taraftarını hayal kırıklığına uğratan 1930 Bafraspor faturayı 2 futbolcusuna kesti.

A+A-

1930 Bafraspor'da Fatura 2 Futbolcuya Kesildi...

Samsun Bölgesi Süper Amatör ligi ekiplerinden 1930 Bafraspor'da 3 maçtır kötü gidişatın faturası Murat Bedir ve Selami Çelik'e kesilerek yollar ayrıldı.

1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız,lige belirlediğimiz Şampiyonluk hedefiyle başladık. İlk hafta lige hiç ummadığımız  mağlubiyetle başladık.Daha sonra ligin 6 haftasına kadar takım olarak seri galibiyetler aldık,ney olduysa 6 haftadan sonra takımızın bazı futbolcularında gözde görülür düşüşler yaşamaya başladık. Daha sonra Süper Amatör liginin 6.hafta maçında KaraSamsun ile 2_2, 7. haftada ise rakibimiz  olan Atakum Belediyespor'la tamamlanamayan musabaka da maç 1_1 ken hakem tarafından iptal edilmesi sonucu puan kaybı yaşadık ve liginin 8.haftasında  deplasman da oynadığı Atakentspor ile oynadığımız bizim için çok önem taşıyan  karşılaşmada rakibimizle 1_1 berabera kalarak çok önemli 2 puan bırakmamıza sebep olurken ligde son 3 hatfa kötü bir süreç  geçirdik.

Buna önlem almak için 1930 Bafraspor olarak  Yönetim Kurulu arkadaşlarımız  ve Teknik Heyetin acil toplantısında radikal kararlar alarak  Sol bek Murat Bedir ve Sağ açık Selami Çelik'le yollarımızı  ayrıma kararı alırken diğer futbolcularımıza 1930 Bafraspor'dan büyük değilsiniz,bu formanın kıymetini bilin diyerek son kez sert ikaz ve uyarılarda bulunduk diyerek sözlerine tamamladı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.