1930 Bafra spor  Hacinabispor’dan Rövanşı Aldı

1930 Bafra spor Hacinabispor’dan Rövanşı Aldı

Samsun Bölgesi Süper Amatör liginin ikinci yarı ilk karşılaşması olan ve ligin 14. haftasında 1930 Bafraspor deplasmanda oynadığı Bafra Hacinabispor’u Erdal. Emanuel Nimo ve Kerim’in golleriyle 3-1 mağlup ederek ikinci yarıya galibiyetle 3 puanla başlamış

A+A-

Samsun Bölgesi Süper Amatör liginin 14. Haftasında Bafra Hacinabispor ile 1930 Bafra spor eski şehir stadyumun yanındaki Açık Spor Tesisleri Suni Çim sahasında puan mücadelesi için karşılaştılar.


İlk yarı da orta saha mücadelesinde geçen müsabakada her iki tarafta gol pozisyonlarına girmekte zorlandı. Dakikalarda 15 gösterirken alevlenen maçta karşılaşmanın orta saha hakemi Ercan Hellaç, Hacinabispor takım kaptanı Efkan ve 1930 Bafraspor’dan Halim Boşnak’ı kırmızı kartla oyu dışına gönderirken, 1930 Bafraspor teknik direktörü Mahmut Topal’ı saha dışına gönderdi. Her iki takımında birer futbolcu kırmızı kartla oyun dışında kalınca rakip kalede gol pozisyonunu iyi değerlendiren 1930 Bafraspor Erdal’ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçen taraf oldu. İlk yarı da başka gol olmayınca soyunma odasına 1-0 üstün giren deplasman takımı 1930 Bafraspor oldu.

İkinci yarıya da daha istekli başlayan taraf 1930 Bafra spor oldu. İkinci yarı da Emanuel Nimo ile gol bulan 1930 Bafraspor karşılaşmada durumu 2-0 yaptı. Bu golle iyice rahatlayan 1930 Bafraspor Kerim’le bulduğu golle durumu 3-0 getirdi. Bu golden sonra rahatlayan 1930 Bafraspor Haacinabispor’dan Ahmet’in golüne engel olamayınca karşılaşmada durum 3-1 geldi. Bu golden sonra her iki takımında atakları gol getirmeyince 1930 Bafraspor ligin ikinci yarısına galibiyetle başlayarak ilk yarıda yenildiği rakibinden rövanşı da almış oldu. 1930 Bafraspor eksikliklere rağmen, Samsun Bölgesel Süper Amatör liginin 14. haftasında aldığı bu kritik galibiyetle puanın 26 yaparken 4 sıradaki yerini korurken, play - of umutlarını sürdürmüş oldu. 
Karşılaşmaya damgasını vuran olay ise her iki takımın da sahada birbirleriyle itişmeleri ve tartışmaları gözden kaçmazken, 1930 Bafraspor Genel kaptanı Mehmet Kurt ise ve diğer yönetim kurulu olayların fazla büyümemesi için mücadele verirken olaylar fazla büyümeden yatıştırıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.