19 MAYISLI GAZİ DUALARINIZI BEKLİYOR

19 MAYISLI GAZİ DUALARINIZI BEKLİYOR

Kayseri’de yaşanan hain saldırıda yaralanan Komando Onbaşı 19 Mayıslı Gazi Orhan Ölmez dualarınızı bekliyor.

A+A-

Hibe Mahallesindeki Gazinin Baba evini ziyaret eden 19 Mayıs İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Abdullah Tekelier, Alaçamlılar Derneği Başkanı Abdullah Bülbül ayrı zamanda başkan yardımcısı Sedat ölmezin yeğini olan Gazi Orhan Ölmez’in Baba evine giderek geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

DUA ETMEYİ UNUTMAYIN

Gazinin Dedesi, Sadık Ölmez, “Olayı öğleden sonra bir yakınımın beni telefonla aramasıyla öğrendim, Torunum, Orhan Ölmez, terhisine kısa bir süre kala, Kayseri’de yaşanan olayda yaralandı. Bütün şehitlerimize Allahtan rahmet geride kalanları acil şifalar diliyorum, devletimiz bütün imkanlarını seferber etmiş, gereken ilgi ve alakayı fazlasıyla yapıyor, sizlerede şükranlarımı sunuyorum, bütün emniyet güçlerimize Allah güç kuvvet versin ”dedi.

19 Mayıs İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Abdullah Tekeliler, ”Gazimiz Orhan Ölmez, Kayseri eğitim ve araştırma hastanesinde tedavisi sürüyor, çok şükür bilinci yerinde her daim Kayseri ile irtibat halindeyiz tekrar ülkemize ilçemize ölmez ailesine büyük geçmiş olsun ”şeklinde konuştu.

HARUN YAZICI

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.