19 Mayıs Mahallesinde Dezenfeksiyon Çalışmaları

19 Mayıs Mahallesinde Dezenfeksiyon Çalışmaları

Havza Belediyesi tarafından mahallelerde dezenfeksiyon çalışması devam ediyor.

A+A-

Çinde ortaya çıkan ve daha sonra dünyanın birçok ülkesine yayılan korona virüsü (Kovid-19) hastalığının bulaşma riskine karşı alınan tedbirler kapsamında Havza Belediyesi tarafından mahallelerde dezenfeksiyon çalışması devam ediyor.

Temizlik İşleri Müdürü Zeki Kurt’un koordinesinde devam eden ve gece yapılan çalışmalara kapsamında 19 Mayıs Mahallesinde Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı dezenfeksiyon ekibi tarafından sokak sokak çalışma gerçekleştirildi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise yapmış olduğu açıklamada alınan tedbirlere uyulmasının önemli olduğunu belirterek; “Yaşanan gelişmeler gösteriyor ki uygulanan tedbir ve alınan kararlar oldukça doğru. Son günlerde salgın ile ilgili verilerde yaşanan düşüşler bunu göstermekte. Aynı kararlılıkla devam edersek en kısa südre bu illetten kurtulacağız. Havza Belediyesi olarak bizler sonuna kadar mücadelenin içinde olacağız. Temizlik işlerimiz ve Zabıta Müdürlüğümüz çalışmalarına ve denetimlerine aralıksız devam etmekte. Biliyorum ki Havzalı hemşerilerimizde tedbirlere uyarak bu mücadeleye önemli katkılarda bulunuyor.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.