19 Mayıs İlçesi 2014-2015 Yaz Spor Okulları Açılış Töreni Gerçekleşti.

19 Mayıs İlçesi 2014-2015 Yaz Spor Okulları Açılış Töreni Gerçekleşti.

19 Mayıs İlçesi 2014-2015 Yaz Spor Okulları Açılış Töreni Gerçekleşti.

A+A-

19 Mayıs İlçesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Spor Okulları açılış töreni, 19 Mayıs Kaymakamı Abdullah Şen,19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,19 Mayıs Belediyespor Başkan Yardımcısı İlfet Gören, 19 Mayıs İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Serkan Eroğlu, Antrenörler ve sporcular katıldı.

Açılış töreninde, Judo, Karate, Güreş ve Futbol branşlarında çeşitli gösteriler yapıldı. Küçük sporculara, Antrenörler İbrahim Kambertan, Mustafa Soytürk, Hüseyin Sivri, Fatih Taş, Murat Atalar eşlik etti.

Gösterilerin ardından 19 Mayıs Kaymakamı Abdullah Şen ve 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu genç sporculara çeşitli hediyeler dağıttı.

Açılış töreni ile ilgili konuşma yapan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; İlçemizde gerek bireysel sporlarda gerekse takım halinde gerçekleşen yarışmalarda derecelere giren birçok sporcumuz var. Bunların temelinde yaz spor okulları büyük önem arz ediyor. Yaz spor okullarına gösterilen ilgiden son derece memnunuz. Türk sporuna yeni yetenekler kazandırma amacındayız, spora ve sporcuya verdiğimiz destek sürecek" dedi.

19 Mayıs İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Serkan Eroğlu konuşmasında, vermiş oldukları desteklerden dolayı sayın Kaymakamımız Abdullah Şen Bey'e ve sayın Belediye Başkanımız Osman Topaloğlu'na çok teşekkür ediyorum. dedi. Yaz spor okullarında Haftanın 7 günü eğitimlerimiz sürüyor. Şu ana kadar 1000'in üzerinde kayıt yaptırıldı. Hedefimiz buradan geleceğin yıldızlarını yetiştirmek. dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.