19 Mayıs Golf Kulübü’nden Çevre günü etkinliği 

19 Mayıs Golf Kulübü’nden Çevre günü etkinliği 

19 Mayıs Samsun Golf Kulübü üyeleri, 5 Haziran Dünya Çevre günü dolayısıyla Samsun Golf sahasında buluşarak tesislerde çevre temizliği etkinliği düzenledi.

A+A-

19 Mayıs Samsun Golf Kulübü Başkanı Kadir Koçak, 5 Haziran dünya çevre günü dolayısıyla Samsun golf sahasının çevre bakımını gerçekleştirdiklerini söyledi.
Başkan Koçak etkinlik hakkında şunları söyledi: “Pandemi koşulları her kurum ve kuruluşu etkilediği gibi sahanın işletilmesine yönelik süreçleri de olumsuz anlamda etkiledi. Sahanın gübreleme işlemleri zamanında yapılamadığından çimler kurumaya başlamıştı.

Kulübümüz onursal Başkanı, Samsun milletvekilimiz Sayın Yusuf Ziya YILMAZ beyin destekleriyle gübre sorununu çözdük ve 15 gün önce gübreleme işini bitirdik, greenler için kum getirtirdik ve böylece sahanın yaşaması için gereksinim duyulan acil ihtiyaçları temin etmiş olduk. Bugün bu anlamlı günde de özellikle kum havuzlarında ki yabani otları ve saha içindeki yabancı maddeleri temizliyoruz” dedi.
YAKINDA TURNUVALAR BAŞLAYACAK
Samsun’da golf’e vatandaşlarının ilgisinden mutlu olduklarını ifade eden başkan Koçak, yakında Samsun Golf sahasının turnuvalara ev sahipliği yapacağının müjdesini verdi. Başkan Koçak, “ Samsun Golf sahamız 18 çukurlu olarak Antalya ve İstanbul’dan sonra Türkiye’deki en önemli sahadır. Biz 19 Mayıs Samsun Golf Kulübü olarak, hafta sonları kulüp sporcularımızla önceki yıllarda olduğu gibi turnuvalarımıza devam edeceğiz.

Ayrıca Karadeniz’e kıyısı bulunan ülkelerin sporcularının katılacağı kulüpler arası dostluk turnuvası çalışmalarımız devam ediyor. Türkiye Golf Federasyonunun takvimine göre büyük ihtimalle Ağustos ayında önemli bir turnuvaya ev sahipliği yapmak istiyoruz. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

19-mayis-golf-kulubunden-cevre-gunu-etkinligi-1.jpg19-mayis-golf-kulubunden-cevre-gunu-etkinligi-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.