19 Mayıs Belediyesi’nden Pandemi Sonrası Dünya Düzeni Komposizyon Yarışması

19 Mayıs Belediyesi’nden Pandemi Sonrası Dünya Düzeni Komposizyon Yarışması

19 Mayıs Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle lise öğrencilerine yönelik ödüllü yarışma düzenliyor.

A+A-

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, ‘’Koronavirüs tedbirleri kapsamında maalesef 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını da evlerde kutlayacağız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ilkokul ve ortaokul öğrencileri için bir yarışma düzenlemiş, öğrencileri sürpriz hediyeler ile buluşturmuştuk. Sıra Genç bakışlarda, yani lise öğrencilerinde. Onlar için düzenlenen Genç Bakış Covid-19 ve Pandemi Sonrası Dünya Düzeni Komposizyon yarışması var. Haydi, gençler yazdığınız komposizyonun fotoğrafını çekin ve bize gönderin” dedi.
“Gençlere her zaman güvenim sonsuzdur” diyen Başkan Topaloğlu,” Gençlerin fikirlerini önemsiyoruz. Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını ve sonrası ile ilgili neler düşünüyorlar merak ediyoruz. Onlar bizim gücümüz, yarınımız. Gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı şimdiden kutluyor, yarışmada başarılar diliyorum.” dedi.
Genç Bakış Covid-19 ve Pandemi Sonrası Dünya Düzeni Komposizyon Yarışmasında yazılan komposizyonlar 0549 305 55 01 numaralı whatsapp hattına gönderilecek. Kompozisyon yarışması 16 Mayıs Cumaretsi günü saat 19.19’ da son bulacak.
Yarışmaya giren öğrencilere bisiklet, tablet gibi çeşitli hediyeler verilecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.