19 Mayıs Atatürk’ü Anma,  Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı

Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur'un 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

A+A-

Saygıdeğer Bafralılar;

Ülkemizin geleceği olan Değerli Gençlerimiz;

Bugün, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve beraberindeki kahramanların 19 Mayıs 1919 tarihinde Milli Mücadeleyi başlattıkları tarihi günün 100. Yıldönümüdür.

Büyük Atatürk’ün Samsun’a çıkışı, Ülkenin içinde bulunduğu olumsuz şartlar karşısında umutları yeşerten, kurtuluş inancını eyleme dönüştüren bir hareket olmuştur. 19 Mayıs, vatanın kurtarılması ve milletimizin haysiyeti ve şerefli bir millet olarak yaşaması amacıyla atılan tarihi bir adımdır.

19 Mayıs, Türk Milleti'nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ataşenin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; vatan ve millet uğruna büyük fedakarlıklar göstererek bizlere bağımsız ve özgür bir ülke bırakan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın tüm Kahramanlarını rahmet, saygı ve şükranla anıyorum.

Sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin; hürriyetin, bağımsızlığın, egemenliğin, Cumhuriyetin yılmaz bekçileri olan Türk gençliğine bayram olarak armağan edilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını Kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.

 Ahmet Adanur
 Bafra Kaymakamı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.