18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ÇELENK SUNMA TÖRENİ

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ÇELENK SUNMA TÖRENİ

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105. Yıl Dönümü töreni, saat 10.00’da,Ladik Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtınasırasıyla Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığının çelenk sunması ile başladı.

A+A-

Çelenk sunma töreninin ardından Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşu yapıldı ve akabinde İstiklal Marşımız okundu.

Törene; İlçe Kaymakamı Sedat Sezik, Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, Cumhuriyet Savcısı Yasin Eraslan, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Mustafa Akar, İlçe Emniyet Müdürü İlhan Güler ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykan Sancı katıldı.

Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, Kahraman bir neslin torunları olarak bugün, 105 yıl önce Çanakkale’de, Türk Milleti’nin tarihine altın harflerle yazılan destanı ve o destanın tüm ebediyete intikal eden kahramanlarını hürmet, minnet ve rahmetle andık.  18 Mart Çanakkale Zaferimizin 105. Yılı kutlu olsun!

LADİK 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ÇELENK SUNMA TÖRENİLADİK 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ÇELENK SUNMA TÖRENİLADİK 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ÇELENK SUNMA TÖRENİLADİK 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ÇELENK SUNMA TÖRENİLADİK 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ÇELENK SUNMA TÖRENİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.