15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü sona erdi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü sona erdi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü yapılan dualarla son buldu

A+A-


Bafra'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında vatandaşlar demokrasi nöbeti tutarak dualar etti.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü  etkinlikleri kapsamında vatandaşlar demokrasi nöbeti tutarak dualar etti. 15 Temmuz Şehitler Meydan'ında yapılanetkinliklerin son günün de meydanı dolduran halk ellerindeki bayrakları sallayarak, meydana kurulan platformda 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin belgeselleri izledi.
Bafra kaymakamı Ali Fuat Türkel etkinliklerin son günün de, 15 Temmuz Darbe girişimi Türk milletin ne kadar güçlü, vatanına sahip çıkan bir millet olduğunun kanıtıdır dedi. Demokrasi nöbeti, 7'den 77'ye herkesin meydanlara akın ettiği, başımıza ne gelirse gelsin biz birlik olduğumuz da nelerin üstesinden geldiğimizi yedi dübele de göstermiş olduk diyerek, meydanı dolduran Bafralı vatandaşlara teşekkür etti. Bafra Müftüsü Necmettin Kayar tarafından edilen duaların ardından Demokrasi nöbeti son buldu.
Etkinliklere, Bafra kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen, Ak Parti ilçe başkanı Tuncay Yurduseven,Bafra Emniyet Müdür yardımcısı Bünyamin Temur, Bafra Jandarma Komutanı Binbaşı İlhan Güngör, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

15-temmuz-nobeti-sona-erdi2.jpg15-temmuz-nobeti-sona-erdi3.jpg15-temmuz-nobeti-sona-erdi4.jpg15-temmuz-nobeti-sona-erdi5.jpg15-temmuz-nobeti-sona-erdi7.jpg15-temmuz-nobeti-sona-erdi8.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.