15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Bafra İlçe Müftülüğü tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında ilçe kaymakamlığının organize ettiği anma programı Bafra müftülük Konferans salonunda gerçekleşti.

A+A-

Programda, Aktekke İhsaniye Kuran Kursu öğrencilerinin düzenlediği program da, ilahiler, Kuran tilaveti ve dualar okunarak 15 Temmuz Darbe Girişimine ilişkin slayt gösterisi yapıldı. 

Bafra Müftüsü Necmettin Kayar konuşmasında, ''15 Temmuz günü vatanımızın tapusunu koruyan bu uğurda ölen tüm şehitlerimize Allah rahmet etsin.  Bu olaylarda yaralanan gazilerimize de sonsuz şükranlarımızı iletiyorum.Biz Türk milleti olarak asla işgali kabul etmedik etmeyiz de diyen Bafra kaymakamı Ali Fuat Türkel ise şunları söyledi, '600 yıl dünyaya hükmetmiş bir devlet olarak ve 16 kez devleti yıkılmış 17. kez devlet kurmuş bir millete ihanet etmek yapılabilecek en son iştir. Çok şükür ki Türkiye Cumhuriyetini yıkmak isteyen Fetö/Terör örgütüne Türk milletimiz dimdik ayakta durmuştur diyerek, Türkiye cumhuriyeti zaman zaman ciddi badireler atlatsa da her zaman bunun üstesinden gelmeyi başarmış bir millettir' dedi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programına, Bafra kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen, Bafra Jandarma Komutanı Binbaşı İlhan Güngör, Bafra Emniyet Müdürü vekili Bünyamin Temur, Bafra Müftüsü Necmettin Kayar katıldı.

1-499.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.