1453 Fetihspor Başkanı Berati Kara, Bu Kararı Neden Tek Başlarına Aldılar   Kulüplere Sorulmadı

1453 Fetihspor Başkanı Berati Kara, Bu Kararı Neden Tek Başlarına Aldılar   Kulüplere Sorulmadı

Samsun 1. Amatör küme müsabakalarının TASKK'nın aldığı kararla müsabakalarının 6. Haftası oynanarak pandemi sürecinden dolayı ertelendi daha sonrası pandemi sürecinde musabakalar sonlandırıldığını açıklaması yapıldı.

A+A-

Bafra Fetihspor Futbol Kulübü Başkanı Berati Kara, Ligleri Tescil edilirken, neden diğer Kulüplerin fikirleri alınmadı sorulmadı. Federasyonun aldığı bu karar ne kadar doğru tartılışılır. Samsun 1.  Amatör  ligi A - B gruplarındaki takımların da bilgisi veya fikri alınması gerekiyordu. Bu karar bizce tek taraflı alınmış bir karardır.Tüm kulüpler 2019_2020 sezonu oynanmayacağını öğrenmiş oldu ancak en son yapılan açıklamada 2020_2021 futbol sezonunda 1. ve 2. Amatör ligler birlestirilecegini  toplamda 18 hafta oynanan musabakalari 6 haftada alinan sonuclarla A ve B grub liderlerini 2020-2021 sezonunda super amatore terfi ettigini açıklayarak tescilledi.

1-B grubunda 1. olan Vezirköprü GHISM 15 Puan da  2. olan Vezirköprü  Beld. 14 puan da  ve  kendi araların da  bile  Müsabaka oynanmadı  A grubunda Samsun Beld.spor 1. 15 puanda 2. sıradaki Ayvacık 13  Terme Sanayi 12 puanda 3 sırada yer alıyordu.  Not: Terme Sanayi - Samsun  BELD. Müsabakası  oynanmadı.

2- Sonlandığını  Açıklayan  Federasyon hangi  düşünceyle Grup  Liderlerini üst  Lige  terfi ettirdi.

3- Biz Bafra 1453 Fetihspor olarak  Aktarmalar  ve  emek  Sarfediyorb diğer  Takımlar  aynı şekilde  yeni  Sezon da  yapılan aktarmalar  ve Kulüp Vizesi  Antrenör Sözleşme  ücreti v.s. Masraflar  ne şekil de  olacak  buda  mualakta.

4- Federasyon neden  Müsabakaların  Oynatılıp  Oynatılmaması  için  Kulüplerimizden talep  almayarak  tesciline karar  veriyor.

5- Neden Liglerin  Oynatılarak  her  takımın kaderi belirlenmiyor.

6- YeniSezon da 1. ve  2. Amatör  Takımları Birleştirerek  oynanacağı kararı alınıyor  ancak Gruplar da  takım  sayısı artarak  Saha  yetersizliğine  sebep  olacağı bilinmiyor mu?

Zaten Samsun  Bölgesinde Amatör  Takımların  fazlalığı ve Sahaların  azlığı ile Antreman dahi bulmakta  zorlanırken bir de  Samsun ASKF MUSABAKA oynatmak için  zorlu  bir  mücadeleye  girecektir.

7- Biz  Fetihspor Futbol Kulübü olarak  Grupta üst  SIRALARDA olmamıza  rağmen  Oyuncusundan  Teknik Heyetine  ve Yönetimine  kadar  fedekarca  çabalayan geç  saatlerce Çalışmalar yaparak  ve  aynı şekil de  her 2 Grupta  bulunan  Takımların  kaderi bu kararların yanlış  olduğu kaatindeyiz.

8-Fetihspor Futbol Kulübü üst  lige terfi  edemeyecek olsa da  liderlere yakın  Puan da olan  takımların kaderi  6 hafta da  Liglerin  tescili yapılmamalıydı.

9-Federasyon da  alınan kararların  yeniden  gözden geçilirek  en adil olan kararlar alınmalı

10-Bafra Fetihspor Kulübümüz  ilk  Senesin de 2. Amatörde cefakarca mücadele  ederek  1. Amatöre  yükseldi.

 

Bu Sezon  2. Amatör  takımlar  ise  sadece 1 müsabaka oynatarak yeni sezonda  bir üst  lig de olacak  aklımızın  mantığımızın almadığını söylemek isteriz.

Bir üst  lige yükselen  takımlara hiç bir sözüm  yok  ancak tüm takımların  kaderi bu demek lazım.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.