Yıldız Gençlik Türkiye Şampiyonu Oldu

Yıldız Gençlik Türkiye Şampiyonu Oldu

Samsun Yıldız Gençlik Spor Kulübü, 2017 Gençler Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu Oldu

A+A-

Ankara’da düzenlenen 2017 Gençler Türkiye bilek güreşi şampiyonasında Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü 113 kulüp arasından sıyrılarak takım halinde Türkiye şampiyonu oldu.

9-10 Aralık 2017 tarihlerinde Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu öncülüğünde, Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübünün sporcuların katıldığı Türkiye’nin gençler kategorisinde en kapsamlı Bilek Güreşi yarışması olma özelliğini taşıyan ”5. Türkiye Genç Erkekler Bilek Güreşi Yarışması” Ankara’da büyük bir coşkuyla tamamlandı. Samsun Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübümüzün bilek güreşi sporcuları Samsun'u temsilen katıldı.

Güçlü Bilekler Güçlü Nesiller

”Güçlü Bilekler Güçlü Nesiller” parolasıyla yapılan şampiyonada, sporcular sağ kol ve sol kol olmak üzere 2 ayrı kategoride yarıştılar. Yarışmada 1’incilere Tam Altın, 2’incilere Yarım Altın, 3’üncülere Çeyrek Altın ödülünün yanında, antrenörler arası yapılan çekilişle 1 antrenöre UMRE ziyareti hediye edildi.

 

Samsun Bilek Güreşi Takımı 1 ulusal hakem, 1 antrenör, 1 idaresi ve 8 siklette 13 sporcuyla katıldı.  Yıldız Gençlik ve Spor Kulübü, takım olarak Türkiye 1’incisi, Sporcular olarak, 2 sporcu Birinci, 1 sporcu ikincive 1 sporcuda Türkiye 3’üncüsü olarak Şampiyonayı tamamlandı.

Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Samsun il temsilcisi Numan Güvelioğlu yaptığı konuşmada; " Yıldız  Gençlik Spor ve İzcilik Kulübünün sporcuları, sağ ve sol kolda 75 kg'da Burak Deniz Türkiye birincisi, sağ kolda 70 kg'da Reşat Uzuner Türkiye 2’incisi, sağ kolda 70 kg'da Mümin Yıldız Türkiye 3’üncüsü oldu. Başarılarından dolayı sporcularımızı tebrik ediyorum ve başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. Ankara'daki organizasyona katılmamızda bize destek veren İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok Bey’e ve Yıldız Gençlik Kulüp Başkanımız Ahmet Muştu Bey’e teşekkür ederim.'' dedi.

yildiz-genclik-1.jpgyildiz-genclik-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.