Yetiştiriciler Bursa Tarım Fuarına

Yetiştiriciler Bursa Tarım Fuarına

Yetiştiriciler Bursa Tarım Fuarına Samsun Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Bursa Tarım Fuarına katılmak üzere yola çıktı. Samsun Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Bafra İlçesi`nde bulunan birlik binası önünden 46 kişi ile yola çıktı.

A+A-

Yetiştiriciler Bursa Tarım Fuarına Samsun Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Bursa Tarım Fuarına katılmak üzere yola çıktı.

Samsun Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Bafra İlçesi`nde bulunan birlik binası önünden 46 kişi ile yola çıktı. Bursa Tarım Fuarına gidecek olan ekip dün akşam saatlerinde yola çıktı. Samsun Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ekrem Karagöl, gezinin amacının teknik, bilgi edinmek ve bilgi aktarmak olduğunu belirterek, “ Biz bu tür gezileri genellikle yapıyoruz. Her İlçe` den arkadaşlarımız var. Onlarda bu gezilere katılım sağlıyor. Bu tarz geziler hem bizim yetiştiricilerimiz adına hem de gittiğimiz yerlerde bölge yetiştiricileri adına güzel bir etkinlik oluyor. Bugün Bursa Tarım Fuarına gitmek üzere yola çıkıyor. İnşallah bu tür gezilerimizi daha sıklıkla yapma imkânımız olur” dedi. Yol programında Samsun Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ekrem Karagöl`ün yanı sıra Başkan yardımcısı Serkan Çelikkaya`da hazır bulundu.

kafile-1.jpg"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.