Yeni yüzü ile yün pazarında iftar

Yeni yüzü ile yün pazarında iftar

Belediye Başkanı Zihni Şahin, Yün Pazarı esnafı ile iftar yaptı.

A+A-

Geçtiğimiz günlerde kaldırım ve asfalt çalışması ile güzel bir çehreye kavuşan Hacınabi Mahallesi Mağazalar Sokakları ziyaret edip incelemelerde bulunan Başkan Zihni Şahin esnafları da ziyaret ederek sohbet etmişti.

 

Bu ziyarette iftar programı hazırlığı içerisinde olduklarını ifade eden esnaflar Başkan Şahin’i ve buradaki çalışmalarda özverili bir şekilde çalışıp kaldırım ve asfalt yapımını kısa bir sürede bitiren işçileri davet ettiler. Davetten duyduğu memnuniyeti kendilerine ileten Başkan Şahin davete icabet edeceklerini belirtmişti.

 

Yün pazarı olarak bilinen arasta esnafı bir iftar programı hazırlayarak arastada iftar verdi.

 

İftara Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş ve çok sayıda esnaf katıldı.

 

Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini belirten esnaflar, Başkan Şahin ve çalışanlara teşekkür ettiler.

 

Başkan Şahin’de çalışanlarına ve çalışmalar nedeni ile gösterdikleri anlayış ve sabırdan dolayı esnaflara teşekkür etti. Başkan Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Böyle bir incelik göstererek bizleri davet eden kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bizim için önemli olan vatandaşlarımızla beraber olmak, onların gönlünü almak. Birliğimizi Allah zalimlere bozdurtmasın. Herkesin Ramazan ayını tebrik ediyorum.”

 

Burada yapılan çalışmalar gibi ilçenin değişik yerlerinde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin faaliyetlerinin devam ettiğini belirten Başkan Şahin; “Bu yaz inşallah asfalt ve kaldırım çalışmalarında yol kat edeceğiz.  Vatandaşlarımızın anlayışına sığınarak belli bir program dâhilinde bu faaliyetleri yürütüyoruz. Bizlerin gücü halkımızdan geliyor. Vatandaşlarımızla bir ve beraberlik içerisinde üstesinden gelemeyeceğimiz sorun yok.” dedi.

yun_pazari_iftar-(2).jpgyun_pazari_iftar-(3).jpgyun_pazari_iftar-(5).jpgyun_pazari_iftar-(6).jpgyun_pazari_iftar-(7).jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.