Yakakent’te Hizmetler Artarak Devam Ediyor

Yakakent’te Hizmetler Artarak Devam Ediyor

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Samsun Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin ilçede yapmış olduğu çalışmaları yakından inceledi.

A+A-

 İlçede bulunan grup yollarına beton dökme ve mahalle yollarının ulaşım sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalara devam ediyor.

Ekiplerin Yakakent İlçesi Kayalı-Mutaflı grup yolu Kürüz -Gürgenlik ve Çamalan mahallesi'nde yollarda yapılançalışmaları Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma'da yerinde inceleyerek Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı İsmail Öner, Şube Müdür vekili Mehmet Verim ve Beton yol ihalesini alan ilgili firma yetkilileri ile görüş alışverişinde bulundu.

Heyet incelemelerin ardından, Samsun Büyükşehir Belediyesi Alaçam -Yakakent Şube Müdürlüğü'nün Alaçam'da bulunan şantiyesine geçti. Fen İşleri Daire Başkanı İsmail Öner, Yakakent'teki Büyükşehir Belediyesi çalışmalarının daha iyi takibi ve kontrolü için Büyükşehir Belediyesi'nin ilçede Şube Müdürlüğü Şantiyesi kurulacağı bilgisini vermesi üzerine, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma; Fen İşleri Daire Başkanı nezdinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a ve diğer yetkililere teşekkür etti.

Grup ve Mahalle yollarında çalışmalar hız kesmeden devam ettiğini belirten Başkan Kıyma ayrıca, "İlçemizde, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından grup yolları, Belediyemiz tarafından mahalle yollarının ulaşım sorunlarını çözmeye yönelik yapılan yol genişletme, bakım - onarım ve standart yükseltme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Mahallelerden gelen talepler hemde bizim yaptığımız incelemeler neticesinde nerede ne yapılması gerikiyorsa imkanlar dahilinde bunu gerçekleştiriyoruz." dedi.

Yapılan çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Çamalan Mahallesi Muhtarı Alaattin Korkmaz'da Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma'ya ve Büyükşehir Beledilyesi ekiplerine teşekkür etti.

img_4143.jpgimg_4144.jpgimg_4148.jpgimg_4149.jpgimg_4152.jpgimg_4156.jpgimg_4163.jpgimg_4165.jpgimg_4176-001.jpgimg_4178.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.