Bafra TSO Başkanı Kocabaş’tan Başkan Özdemir ve Başkan Aydoğdu’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Bafra TSO Başkanı Kocabaş’tan Başkan Özdemir ve Başkan Aydoğdu’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve beraberindekiler Başkan Özdemir ve başkan Aydoğdu’ya hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.

A+A-

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve beraberindekiler Başkan Özdemir ve başkan Aydoğdu’ya hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve beraberindeki heyet 31 Mart yerel seçimlerinde göreve gelen Alaça m Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, Yakakent  Belediye Başkanı Dr.Şerafettin Aydoğdu'yu hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaretlerde Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş'a Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgay Özgür Topkaya,Yönetim Kurulu üyeleri Fatih Tunç ve Sezgin Arslan ile Oda Meclis üyeleri Murat Şahin ve Erhan Akbulut da eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, Yakakent  Belediye Başkanı Dr.Şerafettin Aydoğdu Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş  ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, “Ziyaret kapsamında 31 Mart 2024 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde Alaçam Belediye Başkanı seçilen Ramazan Özdemir, Yakakent  Belediye Başkanı seçilen Dr.Şerafettin Aydoğdu'ya hayırlı olsun temennisinde bulunmak üzere ziyaret ettik.
Bizler Bafra TSO olarak şehrimizin ve iş dünyamızın vizyonuna yön veren her projenin ve her çalışmanın destekçisi olacağız.
Alaçam Belediye Başkanı  Ramazan Özdemir, Yakakent  Belediye Başkanı  Dr.Şerafettin Aydoğdu ile birlikte bölgemiz adına ticaret ve sanayi alanında işbirliği içerisinde faydalı işler yapacağımıza inanıyoruz. Misafirperverliklerinden dolayı başkanlarımıza teşekkürlerimizi sunuyor, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyoruz.
Bölgemiz için yapılacak tüm faaliyetlerimizde birlik içinde hareket etmenin önemli olduğunu tarımdan sanayisine, turizme kadar gelişmiş bir Bafra, 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent parolası ile hizmet ediyoruz. ‘’dedi.
Ziyaret, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.8-044.png9-045.png10-056.png11-049.png12-048.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.