WUŞHU ANTRENÖRÜ BAĞIMSIZ ADAY OLDU

WUŞHU ANTRENÖRÜ BAĞIMSIZ ADAY OLDU

Yaklaşan Yerel Seçimler öncesi 19 Mayıs İlçesinde Bağımsız Belediye Başkanlığına Wuşhu antrenörü Bilal Çelebi adaylığını açıkladı.

A+A-

İLK ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN O OLDU

 

 Bilal Çelebi yaptığı açıklamada; “Öncelikle hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Bir mekânı, bir kenti, bir ülkeyi, dünyayı paylaştığımız insanları ve onların dünyalarını samimiyetle merak etmiyorsak, belki çok şey olabiliriz ama demokrat olamayız diye düşünüyorum. Bu halkın gönlünü kazanmak için kusursuz demokrat olmamız gereğinin altını çizmek istiyorum. Sahip olduğumuz muazzam vicdan ve aklı ortaklaştırarak bunu başarabileceğimize de gönülden inanıyorum. Herkes önce kendi kapısının önünü süpürmeli lafını çok yerinde buluyorum. Ben ve ailem bu sorumluluğu hiç ihmal etmedik, bununla gurur duyuyorum. Uzunca zamandır da kapımızın önünü süpürüyoruz ve elbette hiç şüphesiz her koşulda her zaman buna devam da edeceğiz. Milli Takım Antrenörü olarak ilçemizde uzun yıllar hizmet ettim. 10 ayrı birimin Karadeniz Bölge Başkanlığını yapıyorum. Yardımsız ve desteksiz kalan bu çabalarımla bile yüzlerce sporcu yetiştirip onlarca şampiyonluk kazandık. Şimdi sizden spor alanında yapmış olduğum çalışmalardan yola çıkarak daha fazlasını yapabilmek için yetki ve vekâlet istiyorum.

Güzel ilçemizin hak ettiği güzel geleceği ortak akıl, özgürlük ve bilimle inşa edeceğimiz güzel, mutlu günlere olan inancımla saygı ve sevgilerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

HARUN YAZICI

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.