Türk Kızılay'ı Bafra Şubesinden Giysi yardımı

Türk Kızılay'ı Bafra Şubesinden Giysi yardımı

İhtiyaç sahiplerine yönelik yardım çalışmalarına devam eden Türk Kızılayı Bafra Şubesi, Bafra'da ki Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu öğrencilerine mont ve ayakkabı yardımında bulundu.

A+A-

Başlatılan “Giyim Yardımı Projesi” kapsamında Gazi Osman Paşa İlköğretim okuluna giden Türk Kızılay'ı Bafra Şubesi Başkanı Osman Genç ve Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarı Ömer Kaplan, okulu ve öğrencileri ziyaret ederek  kışlık ayakkabı ve mont yardımında bulundu.
Türk Kızılay'ı Bafra Şube Başkanı Osman Genç, yardımların süreceğini belirterek, amaçlarının bu kış aylarında ihtiyacı olan çocuklarımıza bir nebze olsa yardım etmek ve onların yanında olduğumuzu hissettirmektir"  dedi.
Ayrıca Türk Kızılay'ın yardımlarından da bahseden Genç, Türk Kızılay'ı olarak Bafra ve bölgesinde üstümüze ne düşüyorsa biz yapmaya hazırız diyerek,  hedefimiz kışın birtek üşüyen çocuğumuz kalmayana kadar çalışmaktır" dedi.
Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarı Ömer Kaplan ise, Yardımdan dolayı memnuniyetini dile getirerek, kendilerine şükranlarımı iletiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.