Terme'de beton yol çalışmaları

Terme'de beton yol çalışmaları

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt ve Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme ilçesi Gölyazı mahallesinde başlayan beton yol yapım çalışmalarını inceledi.

A+A-

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt ve Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Samsun Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili ve Meclis Üyesi Nihat Soğuk, Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Serkan ÇAM, Terme Belediye meclis üyeleri İsa Baş ve Fikret Oy, Terme Fen İşleri Şube Müdürü Oktay Altun ve Gölyazı mahalle muhtarı Ekrem Tecir ile birlikte Terme ilçesi Gölyazı mahallesinde başlayan beton yol yapım çalışmalarını inceledi.

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK
Gölyazı mahallesi ile Terme arasında 5 kilometrelik kısımda beton yol yapacaklarını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, bir plan ve program dahilinde yol sorununu çözmek için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

 

KUL’DAN BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR
Terme’ye yapılan hizmetin kat kat arttığını belirten Başkan Kul, "Alt yapı, kanalizasyon, asfalt ve yol çalışmaları gibi ilçemiz için önemli yatırımlarda Samsun Büyükşehir Belediyemizin büyük katkıları oldu. Halkımızın daha kaliteli ve daha fazla hizmet alabilmesi için gerekli bütün çalışmalarda Büyükşehir Belediyemizle koordineli çalışıyoruz. İlerleyen zamanlarda da birçok yatırım ve hizmetlere Büyükşehir Belediyemizle el ele imza atacağız. Şahsım ve şehrim adına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz ve ekibine şükranlarımı sunuyorum. Yeni beton yol çalışmaları Gölyazı mahallemize hayırlı olsun" dedi.

Başkan Kul ve beraberindeki heyet inceleme sonrası Gölyazı mahallesi’nin önemli turizm alanlarından Akgöl’ü ziyaret etti.

termede-beton-yol-caslismalari.jpgtermede-beton-yol-caslismalari-001.jpgtermede-beton-yol-caslismalari-002.jpgtermede-beton-yol-caslismalari-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.