SERVİS ARACI KANALA UÇTU: 2 ÖLÜ, 18 YARALI

SERVİS ARACI KANALA UÇTU: 2 ÖLÜ, 18 YARALI

Antalya’da bir fabrikanın servis aracının kanala uçması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi yaralandı.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Antalya-Burdur karayolunun 12. kilometresinde, Antalya Organize Sanayi’de faaliyet gösteren bir akü fabrikasında çalışan işçileri taşıyan Faruk A. yönetimindeki 07 DDZ 39 plakalı servis minibüsü, yağmur nedeniyle yolun kaygan olmasından dolayı kontrolden çıkarak sulama kanalına uçtu. Olayı gören vatandaşlar ambulans ve itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda itfaiye aracı ve ambulans sevk edildi. Kazada Enver Eren isimli işçi olay yerine hayatını kaybederken, araçtan dışarı fırlayarak kanalda sürüklenen Mustafa Öztürk’ün cansız bedeni ise kaza yerine 1,5 kilometre uzaklıkta kanalın içerisinde bulundu.
Servis minibüsünde bulunan 20 işçiden kimlikleri tespit edilemeyen 17 kişi ambulanslarla hastanelere sevk edilirken, araçta sıkışan Şükrü Öncü ise itfaiye ekiplerinin uzun süren uğraşları sonucunda sıkıştığı yerden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

20131228aw000585_06.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.