Şehidimiz Mehmet Karatut için hazırlanan yardım Tır'ı yerine ulaştı

Şehidimiz Mehmet Karatut için hazırlanan yardım Tır'ı yerine ulaştı

“Türk’ten gelen Türk’e gitsin” sloganı ile yola çıkan TÜMYAD Bafralı şehidimiz için hazırladığı yardımlar yerine ulaştı.

A+A-

'Türk'ten gelen Türk'e gitsin'' sloganıyla çıkılan bu kutlu yolda Şehitlerimizi unutmayan TÜMYAD derneği Bafralı şehidimiz Mehmet Karatut için hazırlanan yardım TIR’ının yerine ulaştığı belirtildi

Şırnak'ta 9 Nisan 2017'de bakımını yaptığı silahının ateş alması sonucu şehit düşen Uzman Onbaşı Mehmet Karadut'un kuzeni ve TÜMYAD Başkan Yardımcısı Sefer Karadut'un öncülüğünde İstanbul'dan kente getirilen yardımlar, şehit ve gazi aileleriyle güvenlik korucularına ulaştırıldı.

Törende konuşan Karadut, dernek olarak hazırladıkları ve üzerinde şehit fotoğraflarının yer aldığı yardım paketlerinde gıda ve giyim malzemelerinin bulunduğunu söyledi.

Yardım tırlarının şu ana kadar birçok ile ulaştığını ifade eden Karadut, "Şehit yakını olmak bize de nasip oldu. Benim için güzel bir duygu. Herkesin o şehitlik mertebesine eremeyeceğine inanıyoruz. Yardım tırımızı şehit ve korucu ailelerimize getirdik. Kendi adıma güzel karşılamayı yapan herkese teşekkür ediyorum. Bazen kelimeler kifayetsiz kalıyor. TÜMYAD olarak, 'Türk'ten gelen Türk'e gitsin' diye bir slogan çıkardık ve Türk'ten gelen Türk'e gidiyor." dedi.

Siirt Güvenlik Korucuları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nuri Yıldız da yardımın bir şehidin yakınından gelmesinin anlamlı olduğunu aktararak, emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından yardım paketleri, şehit ve gazi aileleri ile güvenlik korucularına dağıtıldı.

sehidimiz-mehmet-karatut-icin-hazirlanan-yardim-tiri-yerine-ulasti.jpegsehidimiz-mehmet-karatut-icin-hazirlanan-yardim-tiri-yerine-ulasti-001.jpegsehidimiz-mehmet-karatut-icin-hazirlanan-yardim-tiri-yerine-ulasti-002.jpegsehidimiz-mehmet-karatut-icin-hazirlanan-yardim-tiri-yerine-ulasti-003.jpegsehidimiz-mehmet-karatut-icin-hazirlanan-yardim-tiri-yerine-ulasti-004.jpegsehidimiz-mehmet-karatut-icin-hazirlanan-yardim-tiri-yerine-ulasti-005.jpegsehidimiz-mehmet-karatut-icin-hazirlanan-yardim-tiri-yerine-ulasti-006.jpegsehidimiz-mehmet-karatut-icin-hazirlanan-yardim-tiri-yerine-ulasti-007.jpegsehidimiz-mehmet-karatut-icin-hazirlanan-yardim-tiri-yerine-ulasti-008.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.