Samsun'un gözyaşları kurumuyor

Samsun'un gözyaşları kurumuyor

Samsun'a 7'inci şehit haberi bu kez Şırnak'tan geldi. Şırnak'ın Uludere bölgesinde yemek taşıyan askeri araca teröristler tarafından düzenlenen kalleş saldırıda 3 askerimiz şehit oldu.

A+A-
Edinilen bilgiye göre Şırnak'ta şehit olan 3 askerden birisinin ise Trabzon nüfusuna kayıtlı olduğu bildirilen ancak baba ocağı Samsun'un Terme ilçesi Hüseyin mescit Mahallesi olan Jandarma Komando Çavuş Sinan Hamza olduğu açıklandı. Şehit Sinan Hamza'nın Terme ilçesi Hüseyin mescit mahallesinde ikamet eden babasını vefat ettiği bu nedenle diğer aile büyüklerine sorularak şehidin Trabzon'da mı yoksa Samsun'da toprağa verileceğinin belirleneceği öğrenildi.

 

Şırnak Uludere bölgesinde jandarma unsurlarına teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen 3 askerden 1'i olan Trabzon nüfusuna kayıtlı, Samsun'un Terme İlçesi Hüseyinmescit Mahallesi'nde ikamet eden Jandarma Komanda Çavuş Sinan Hamza'nın ailesine ise acı haber ulaştırıldı.
Öte yandan Şırnak'ta şehit düşen Sinan Hamza'nın cenazesinin Trabzon'da toprağa verileceği bilgisi geldi.
 
Samsun geçtiğimiz gün ise şehit piyade Mete Yahşi'yi son yolculuğuna uğurlamıştı. Samsun'a son aylarda ise Sinan Hamza ile birlikte 7'inci şehit haberi gelmiş oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.