SAMSUN ESNAF ODALARI BİRLİĞİNDEN BAFRA’DA İFTAR YEMEĞİ.

SAMSUN ESNAF ODALARI BİRLİĞİNDEN BAFRA’DA İFTAR YEMEĞİ.

Samsun Esnaf Odaları Birliği Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğini yönetimi ile birlikte Bafra’da verdi.

A+A-

 

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nce (ESOB) Bafra, 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent ilçesi oda başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine Bafra Şoförler Odası Düğün Salonunda iftar yemeği düzenlendi

Bafra Şoförler Odası Düğün Salonunda  düzenlenen iftar yemeğinde konuşan ESOB Başkanı Metin Genççakır,  Yemek Duasını kendi yaptırdıktan sonra, Ramazan Ayının ve İftar Yemeğinin manevi önemi hakkında konuşma yaptı.

Genççakır konuşmasına esnafların birlik ve beraberliği konusunda konuşma yaptı.
Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin 72 odası ve 90 bin üyesi ile büyük bir kuruluş olduğunu ifade eden Genççakır, " Samsun Esnaf ve Sanatkarflar Odaları Birliği Ramazan Ayı boyunca Vezirköprü, Havza, Çarşamba,Salıpazarı, Samsun Merkez ve son olarak ta Bafra Merkez (

(Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent İlçeleri) 72 Mesleki Oda Başkanlarına ve Yönetim Kurullarına  iftar yemeğini geleneksel olarak devam ettiriyoruz. İftar yemeklerimizi Samsun'un ilçelerine hitap eder şekilde bölge iftar yemekleri yapmaya da devam ediyoruz. Yemeği ilçelerde vermemizin amacı sizlere daha yakın olabilmek ve sizlerin dertlerini yerinde paylaşmak amacıyla bu şekilde daveti uygun gördük. Samsunda verdiğimiz davetlerde çok kalabalık olması sebebiyle sizlerle tek tek muhatap olamıyoruz ama bu şekildeki davetlerde daha yakın olduğumuzu belirtmek isterim.

Birde son günlerde çıkan söylentiler hakkında konuşmak istiyorum. Ben kimseyi kendime muhatap almıyorum. 2014 yılına kadar görevimin başındayım. Herkes ağzından çıkan lafını bilmesi lazımdır. 3 şey geri dönmez. Bunlardan bir tanesi ağızdan çıkan söz bir daha geri dönmez.

Yaptığımız başarılı çalışmalar sonucunda birlik ve beraberliğimizi çekemeyenler, meyve veren ağacı taşlamaya kalktılar. Tüm odalara seslenmek istiyorum. Ben görevimin başında olduğum sürece tüm gücümüzle yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim.’’dedi.

Konuşmanın ardından toplu olarak resim çekilerek yemek sona erdi.

Haber:abdullah özdemir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.