Samsun Baro’sundan MHP’ye Ziyaret

Samsun Baro’sundan MHP’ye Ziyaret

Samsun Baro Başkanı Av. Kerami Gürbüz ve yöneticiler, Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Taner Tekin ve yönetimini ziyaret etti.

A+A-

MHP İl Başkanı Taner Tekin’e ve yönetimine çalışmalarında başarılar dileyen Samsun Baro Başkanı Av. Kerami Gürbüz, baro faaliyetleri, avukatların sorunları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin,”Türkiye’de hukuk sisteminin son yıllarda büyük yaralar aldığını üzülerek görmekteyiz. 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının ardından adalet sisteminin içerisinde ki fetöcü hainlerin temizlenmeye başlaması ile birlikte toplum olarak adalet sistemine olan güven yeniden tesis edilmeye başlamıştır. Toplumu ve devleti bir arada tutan en önemli unsurlardan birisi adalet olgusudur. Gerek dinimiz, gerekse Türk töresi bizlere adil olmayı nasihat eder. Devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, bu anlayış ile ‘Adalet mülkün temelidir’ sözünü dile getirerek Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin temelinin adalet üzerine kurulduğunu ifade etmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizler her alanda ve her kurumda olduğu gibi adalet sisteminde görev alan savcısından hakimine, hakiminden avukatına kadar liyakat esasına dayalı ülkesine, milletine, devletine sadık kişilerin görev almalarının son derece elzem olduğunu düşünüyoruz. Bu anlayış ile hukukun ve adaletin savunma ayağı olarak gördüğümüz baro ve baro mensupları ile onların değerli fikirleri bizler için son derece önemlidir. Bu sebeple baro başkanlığımız tarafından yapılan bu ziyaret bizleri son derece memnun etmiş ve aynı zamanda kendilerinin sunmuş olduğu yaşanan aksaklıklar ve çözüm önerilerini dikkate alacağımızı ifade etmek istiyoruz. Bizim anlayışımızda göreve geldiğimiz günden bu yana, STK'lar, dernekler, meslek kuruluşları ve kanaat önderlerimizin fikirleri ve düşünceleri önemlidir. Bu anlamda sürekli Samsun’da ki Sivil Toplum Kuruluşları ile irtibat halinde çalışmalarımızı sürdürmeye gayret ediyoruz. Bugün bizleri ziyaret eden baro başkanımıza ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum ve kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.