Saadet Partisi’nin baraj sorunu kalmadı

Saadet Partisi’nin baraj sorunu kalmadı

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Öcal; parti olarak seçimlere hazır olduklarını belirtti. Kurulan ittifak sayesinde baraj sorunu yaşamayacaklarını ifade eden Öcal, Türkiye’deki herkesin oyuna talip olduklarını dile getirdi.

A+A-

Öcal, şöyle devam etti: Yıllardan beri birçok insanımız ‘oyumuz zayi olmasın’ diye Saadet Partisi’ne oy vermekte zorlanıyordu. Ancak şu anda bu durum ortadan kalktı. Seçime grup olarak girildiğinden ittifak yapıldığı için sorun yok. Grubun toplamda aldığı oy esas alınacağı için Saadet Partisi’nin baraj sorunu kalmadı. Bu bizim için artı bir durum oldu. Hemen hemen bütün partilere gitmiş oyumuz vardı ve bu oylar geri dönecektir dedi.

FARKIMIZ NETLEŞTİ

Öcal; çok değişik kesimlerden oy almayı beklediklerini ifade etti. Özellikle son bir yıl içinde gözükür hale geldiklerini vurguladı. Saadet Partisi olarak önceden biliniyorduk ama görülemiyorduk. Farkımız netleşti. Toplumumuzun her kesiminden, ülkemizi seven özellikle düşünen her kesiminde Saadet Partisi favori oldu. Bunu sosyal medyada ve gezip gördüğümüz her yerde anlayabiliyoruz.

Saadet Partisi olduğu gibi tanınmaya başladı. Artık yerli olduğumuzu herkes anladı. Biz yerliyiz. Dışlayıcı olmadığımızı anladılar. Biz toplumun her kesimiyle yaşayabiliriz. Ülkesini seven hainlik yapmayan herkesle yaşarız. Toplum ne yapacağımızı iyi şekilde kavradı.

EN BÜYÜK HEDEFİMİZ 81 MİLYON ÜLKE İNSANININ KARDEŞLİĞİDİR

Seçimlere doğru çalışmalarının sürdüğünü de anlatan Öcal;  “En büyük hedefimiz 81 milyon ülke insanının kardeşliğidir. Bu gerçekleşmeden hiçbir şeyin tadı olmaz. Kardeşlik olmadan maddi kalkınmanın ve diğer şeylerin anlamı olmaz. Önce kardeşlik olacak. Bu ülkede yaşamanın önemini kavramalıyız ve biz Saadet Partisi olarak değerlerimizi ortaya çıkaracağız;  dedi.

Oktay Bülbül

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.