SAADET PARTİSİ BAFRA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

SAADET PARTİSİ BAFRA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Mustafa Harman ziyaretlerine devam ediyor.

A+A-

Gündüz esnaf buluşması yapan Harman galericiler sitesini ziyaret etti.

İşlerinin aylardır durgun olduğunu söyleyen galerici esnafı 3-4 aydır araba satışlarının durma noktasına geldiğini böyle devam ederse iş yerlerini kapatma noktasına geldiklerini belirttiler.

Belediye Başkan Adayı Harman ise: “ Yaklaşık bir aydır sahadayız ve tüm esnaf arkadaşların sorunlarını biliyoruz. Sorunların çözümü noktasında esnafımızın tıkadığı noktalarda belediye olarak yanlarındayız ve çözümler getireceğiz. İnsanlarda seçim dolayısı ile bir tedirginlik var ticari noktada risk almak istemiyorlar ve ellerinde mecbur birikimlerini tutuyorlar. Bu yüzden piyasalar tıkanma noktasına geldi. Milli görüş belediyeciliği ile tekrar bir güven ortamı oluşturacağız ve insanların işlerinde ticaretinde tekrar canlılık kazandıracağız”. Dedi.

 

Akşam programı kapsamında mahalle ziyaretleri yapan Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan adayı Mustafa Harman Sürmeli mahallesine giderek mahalleli ile kucaklaştı.

Yoğun bir kalabalık ile karşılanan Harman gördükleri yoğun ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Konuşmasına devam eden Harman; “Artık Bafra'mız bir değişim istiyor bunu insanlarımız dile getiriyorlar. Milli görüşün temsilcileri olarak, belediyeciliği, yönettiğiniz insanların saadeti için yapacağız. Şehrimize saadeti getirmek için de attığımız her adımı; sevgi, kardeşlik, hoşgörü, adalet, refah ve saygınlık üzerinden temellendireceğiz.” dedi.

saadet-partisi-bafra-belediye-baskan-adayi-secim-calismalarini-surduruyor--1.jpg  saadet-partisi-bafra-belediye-baskan-adayi-secim-calismalarini-surduruyor--2.jpg  saadet-partisi-bafra-belediye-baskan-adayi-secim-calismalarini-surduruyor--3.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.