Proje Çok...

Proje Çok...

Bafra Kaymakamlığı tarafından organize edilen ve 6 aydan bu yana resmi kurum ve kuruluşlara, odalara,

A+A-

derneklere, bankalara ve sivil toplum kuruluşlarından katılan 85 kişiye verilen proje döngüsü eğitim seminerine katılanlar herkes kendi kurumunda yapmış oldukları  projelerinin tanıtımlarını yaptılar.

Yapılan bu projelerdeki amaç ise; ilçemizde AB, İpart ve OKA gibi kurumlara proje yazan ve uygulayan kişi ve kurumlarla değerlendirmeler yapmaktır. 

İlk olarak sunumunu Tapu müdürlüğü yaptı. Yapmış olduğu sunumda “vatandaş tapu rehberi” adlı projesini anlattı. Proje içeriğinde vatandaşların tapuyla ilgili olan tapu satış işlemini, cebri satış işlemini, satış ipotek işlemini, intikal işlemini ve hükmen satış bilgilerini Türkiye’nin neresinde olursa olsun internet bağlantısı ile öğrenebilecekleri  bir proje sundular. Akabinde Bafra Umut Derneği “delta uç beyaz” adlı projesini anlattı. Omurilik felçliler derneği ise “engelsiz lezzet ustaları” projesini, Mal müdürlüğü “ Bafra sağlıklı yaşam” adlı projesini, İlçe tarım müdürlüğü “memeli gıda sağlıklı süt” adlı projesini, Milli eğitim müdürlüğü ise 55 okulda gerçekleştirdiği 279 projenin tanıtımını yaptı.

Projelerin sonunda açıklamada bulunan Kaymakam Halis Arslan; proje sunumlarını hep birlikte dinledik. Bu yaptığımız 2. Oturumda ise güzel projelerin oluştuğunu görmüş bulunmaktayız. Kurumlarımız ilk öncelikle kendi birimlerinde ve daha sonra ise Hükümet Konağında açmış bulunduğumuz proje ofisinde bir araya gelerek ortaklaşa yapılacak olan bütün projeleri AB, İpart ve OKA’ ya göndereceğiz dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.