ÖZEL MEDİBAFRA HASTANESİNİN GELENEKSEL TIP BALOSU

ÖZEL MEDİBAFRA HASTANESİNİN GELENEKSEL TIP BALOSU

Bafra’nın Önemli Sağlık Kuruluşlarından Olan Özel MediBafra Hastanesi, Çalışanları 14 Mart Tıp Bayramını Özel Bir Balo İle Kutladı.

A+A-

Samsun Omtel Otel’de başlayan geceye tüm hastane personeli ile birlikte yoğun katılım oldu. Akşam yemeği ile başlayan gece, Üzerinde MEDİ BAFRA hastanesi yazılı bir pasta kesimi ile devam etti. Özel MediBafra Hastanesi çalışanları adına bir konuşma yapan Yönetici asistanı Neriman Kıran ,’’ Tüm sağlı personelinin Tıp Bayramını kutlayarak, Kutsal mesleği görev olarak kabul eden tüm doktorları tebrik etti.

Özel MediBafra Hastanesi personeli tarafından hazırlanan plaket ise, Özel MediBafra Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek ve İşletme Müdürü Dr. Şafak Aygül tarafından, Özel MediBafra Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İsmail Kadıoğlu’na verildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek Yaptığı konuşmada ise, ‘’ Vatandaşlara sağlık hizmeti vermek devletimizin en öncelikli görevlerindendir. Sağlık ve yaşam için temel şart, Anayasal bir halk olmakla birlikte sağlıklı bireylerde sağlıklı bir toplumun temelidir. Zor ama onurlu bir mesleği üstlenmiş olan sağlık çalışanlarımızın, gece gündüz her yerde ve her koşulda büyük özveriyle görev yaptıkları herkes tarafından bilinmektedir. Tüm sağlık çalışanlarımızın ‘’ 14 Mart Tıp Bayramını ‘’ Kutluyor sağlıklı ve mutlu günler diliyorum’’ dedi.

Baloya, Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, Özel MediBafra Hastanesi Başhekimi Dr. Kenan Kardeş, MediBafra Hastanesi Doktorları ve MediBafra Hastanesi Çalışanları Katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.