Osman Tural, Alaçam MYO'da öğrencilerle buluştu

Osman Tural, Alaçam MYO'da öğrencilerle buluştu

Alaçam Meslek Yüksek Okulu tarafından düzenlenen “Hayat Boyu Başarı” etkinliğinin ilk konuğu Danıştay Üyesi Osman Tural oldu. Öğrencilerle kariyerinden kesitler paylaşan Tural önemli tavsiyelerde bulundu

A+A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Alaçam Meslek Yüksek Okulu tarafından ilki düzenlenen “Hayat Boyu Başarı” etkinliğinin ilk konuğu Danıştay Üyesi, PTT eski Genel Müdürü Osman Tural oldu. Alaçam Meslek Yüksekokulu’na kuruluşundan itibaren önemli katkılar sunan Tural, öğrencilerle başarı öyküsünü paylaştı ve hayat boyu başarı konusunda tavsiyelerde bulundu.
Öğrencilerin yoğun ilgisi; Alaçam Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. İsmet Boz, Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman Okuyan, Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu Okul Müdürü Muhammet Çelik’in de hazır bulunduğu etkinliğe okul öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Dürüstlükten taviz vermeyin; Kariyerine kaymakam olarak başlayan Osman Tural, “Başarılı olmak için kişinin yaptığı işi en iyi yapmayı hedeflemesi gerekir. Benim hayat boyu ilkem bu oldu. Ben ne yaptıysam en iyisini yapmak için çabaladım. Bunun yanı sıra dürüstlükten de taviz vermemek gerekir. Ben Alaçam’da doğdum. Bir köy çocuğu olarak eğitim hayatımı sürdürdüm. İmkansızlıklarımı eğitim sayesinde aştım. Kariyerim boyunca da dürüstlükten taviz vermeden verilen görevleri hakkını vermeye çalıştım” dedi. Tural, daha sonra öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

Plaket takdim edildi; Alaçam Meslek Yüksekokulu’nun kuruluşuna öncülük eden ve gelişmesinde her türlü desteği sağlayan Osman Tural’a, konuşmasının sonunda Alaçam MYO Müdürü Porf. Dr. İsmet Boz tarafından yaptığı katkılara teşekkür etmek için plaket ve çiçek takdim edildi.

PLAKET: Alaçam MYO Müdürü Prof. Dr. İsmet Boz, Danıştay Üyesi Osman Tural’a katkılarından dolayı çiçek takdim etti.

KÜRSU: Danıştay Üyesi Osman Tural, öğrencilerle kariyer hikayesini paylaştı.

SALON: Alaçam MYO’da düzenlenen “Hayat Boyu Başarı” etkinliğine öğrencilerin ilgisi yoğun oldu.

ÖĞRENCİLERLE: Danıştay Üyesi Osman Tural, etkinlik sonrasında öğrencilerle birlikte görülüyor.

AKADEMİSYENLERLE: Alaçam MYO Yönetimi ve akademik kadrosu, Danıştay Üyesi Osman Tural’a etkinliğe katılımından dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.