Örnek alan değil, örnek olan belediyecilik

Örnek alan değil, örnek olan belediyecilik

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, düzenlenen iftar yemeğinde, Atakum Belediyesi personeli ve aileleriyle buluştu. Başkan Taşçı, “İlçesinin değişimi ve gelişimi için büyük fedakarlıklar gösteren, özveri ile çalışan Atakum Belediyesi çalışanları ile guru

A+A-
Atakum Belediyesi çalışanları ve aileleri, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğinde bir araya geldi. Atakum Belediyesi Kültür ve Eğlence Merkezinde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Başkan Taşçı, “Atakum Belediyesi çalışanları büyük ve güçlü bir ailedir. Bu güçlü aile, Atakum İlçesinin her gün daha da güzelleşmesi ve daha da yaşanılabilir bir yer olması için dur durak demeden çalışıyor. Bu özverili çalışmalar sonucunda, Atakum Belediyesi bölgenin en güçlü yerel yönetim yapılarından birisi haline gelmiştir. Birlikte üretiyor, çalışıyor ve ilçemizin geleceği için mücadele ediyoruz. Tüm belediye çalışanlarımıza bu anlamda teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu birlik ve beraberlik ile, halka hizmet heyecanı içerisinde, daha nice güzel işe el ele, omuz omuza imza atacağız” dedi.
 
Atakum İlçesinde hizmet alanının büyüdüğüne dikkat çeken Başkan Taşçı, “Biz göreve gelmeden önce Atakum İlçesinin yüzölçümü 87 kilometrekareydi. Bu rakam, 390 kilometrekareye çıktı. Yani ilçemizde hizmet alanı 5 kat daha büyüdü. Bu büyümeye karşılık hizmetlerimiz, projelerimiz de aynı doğrultuda arttı. Hizmet alanı 5 kat büyüyen bir ilçede, hizmetlerin de aynı orantıda büyümesi, Atakum Belediyesi çalışanlarının özverilerinin katkıları ile olmuştur. Çalışmalarımız, projelerimiz, yatırımlarımız ve rutin belediyecilik hizmetlerimizle, örnek alan değil, örnek olan belediyecilik anlayışını ilçemize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.
 
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın konuşmasının ardından, belediye çalışanları sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı. 43 yaşına basan Başkan Taşçı’nın doğum gününü kutlayan Atakum Belediyesi çalışanları, daha sonra topluca aile pozu vererek, birlik ve beraberliklerini ölümsüzleştirdi. Başkan Taşçı, iftar öncesi ve sonrasında personeli ile bol bol sohbet etti. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Taşçı, kendisine sevgi gösterilerinde bulunan miniklerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.