Necati Özkan dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Necati Özkan dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Trabzon Çarşıbaşı'nda direksiyon başında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Necati Özkan dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

A+A-

Uzun yıllar TIR şoförü olarak çalışan Necati Özkan (52), direksiyon başında kalp krizi geçirdi. Olay dün öğle saatlerinde meydana geldi. 55 ET 210 plakalı TIR’ıyla nakliye işi yapan Necati Özkan, ailesiyle helalleşip yine nakliye için yola çıktı. Bu sırada Çarşıbaşı İlçesi Kerem Mahallesi sahil mevkiine geldiğinde fenalaşarak direksiyon başına yığıldı. Tam ters istikamete doğru kırılan direksiyon karşı şeride geçti. Sahil yolunda o an o noktada yoğun trafik olmayışından dolayı facia yaşanmadı ama talihsiz sürücünün kullandığı TIR karşı taraftaki duvara çarptı. Duvara çarpmasıyla duran TIR’a orada bulunan vatandaşlar ve yoldan geçen sürücüler müdahale etti. Necati Özkan’ın yığıldığı direksiyondan alan vatandaşlar arasında bir kadın Rus turist vardı. Kalp masajı yapan kadın turistin ardından yoldan geçen bir de doktor 30 dakika boyunca kalp masajı yaptı. Acil servis ekiplerinin gelmesiyle Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan talihsiz adam, kurtarılamadı.

Necati Özkan'ın cenazesi bugün Alparsalan mahallesindeki Alparslan Kavakpınar camiinde öğle namazı mütakiben  kılınan cenaze namazı  sonrası Asri mezarlığa defin edildi.

Cenazeye bafra Belediye başkanı Zihni Şahin,MHP İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş ve çok sayıda seveni katıldı.

necati-ozkan-dualarla-son-yolculuguna-ugurlandi-008.JPGnecati-ozkan-dualarla-son-yolculuguna-ugurlandi-009.JPGnecati-ozkan-dualarla-son-yolculuguna-ugurlandi-010.JPGnecati-ozkan-dualarla-son-yolculuguna-ugurlandi-011.JPGnecati-ozkan-dualarla-son-yolculuguna-ugurlandi-012.JPGnecati-ozkan-dualarla-son-yolculuguna-ugurlandi-013.JPG

necati-ozkan-dualarla-son-yolculuguna-ugurlandi.jpgnecati-ozkan-dualarla-son-yolculuguna-ugurlandi.JPGnecati-ozkan-dualarla-son-yolculuguna-ugurlandi-001.JPGnecati-ozkan-dualarla-son-yolculuguna-ugurlandi-002.JPGnecati-ozkan-dualarla-son-yolculuguna-ugurlandi-003.JPGnecati-ozkan-dualarla-son-yolculuguna-ugurlandi-004.JPGnecati-ozkan-dualarla-son-yolculuguna-ugurlandi-005.JPGnecati-ozkan-dualarla-son-yolculuguna-ugurlandi-006.JPGnecati-ozkan-dualarla-son-yolculuguna-ugurlandi-007.JPGnecati-ozkan-dualarla-son-yolculuguna-ugurlandi-008.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.