25 Nisan 2024 Perşembe Bafra Vefat İlanları

25 Nisan 2024 Perşembe Bafra Vefat İlanları

25 Nisan 2024 Perşembe Bafra Vefat İlanları

A+A-

Gazibeyli Köyü'nden imamların merhum Dursun Balcı'nın eşi, İsa ve İsmail Balcı'nın anneleri, Adem, Selim, Sacit ve Orhan Balcı'nın yengeleri Güllü Balcı vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Gazibeyli Köyü'nde defnedilecektir.

**********************

Hacıoğlu Mahallesi sakinlerinden Hayati ve Fedai Şen'in abileri, Küçük Sanayi Sitesi esnaflarından Dursun Ali Yücel ve Muhterem Yücel'in enişteleri Fikri Şen vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Hacıoğlu Mahallesi'nde defnedilecektir. 

**********************

Yeraltı Mahallesi sakinlerinden merhum Hacı Selahattin'in oğlu Hamdi, Şaban, Hasan, Ali İhsan ve Ramiz'in kardeşleri, Cemal, Kamil, İsmail ve Ali Karamahmutoğlu'nun babaları Mustafa Karamahmutoğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeraltı Mahallesi Karavasil Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip aynı yerde defnedilecektir. 

**********************

Vedat Şeker'in hanımı, Meral, İnci, Seher Şeker'in anneleri, Camcı Hakkı ve İbrahim Şeker'in yengeleri Seval Şeker vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Büyük Cami'de kılınacak cenaze namazının ardından Yakıntaş Mezarlığına defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.