MİLLETVEKİLİ KIRCALI YABANCI KONUKLARINI AĞIRLADI

MİLLETVEKİLİ KIRCALI YABANCI KONUKLARINI AĞIRLADI

AK Parti Samsun Milletvekili ve Türkiye Şili Parlamentolar arası dostluk grubu başkanı Orhan Kırcalı yabancı misyon temsilcilerini ağırladı.

A+A-

 Milletvekili Kırcalı bu kapsamda AND Parlamentosu Başkanı Fernando Meza Moncada ve AND Parlamentosu Başkan Yardımcısı, Şili-Türkiye Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkan Vekili Romillio Guitterez ile TBMM’de makamında birlikte oldu. Milletvekili Kırcalı konuklarına TBMM’ne gezdirdi. 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişim hakkında bilgiler verdi. Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan’ı ziyaret ettiler.

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan KIrcalı konu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Ülkeler arasında ki iş birliği çok önemlidir. Bu ilişkiler siyasi, ekonomik, turizm, kültürel alanlara çok önemli etkiler yapmaktadır. Daha öncede birçok çalışmamız oldu. Bu çalışmalarımızda ülkemizin çıkarları bakımından önemli sonuçlar aldık. AND Parlamentosu Başkanı Fernando Meza Moncada ve Başkan yardımcısı Şili-Türkiye Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkan Vekili Romillio Guitterez misafirimiz oldu. Kendilerine TBMM’de ağırladık. Sağlık Bakanımız Dr. Ahmet Demircan’ı ziyaret ettik. Görüşmeler yapıldı. Ziyaret sırasında 15 Temmuz hain FETÖ darbesi sırasında bombalanan Gazi meclisimizde ki tadilatları ve hasar alan yerleri gösterdik. Kapsamlı bir şekilde 15 Temmuz FETÖ ihanetini her yönüyle anlattım. Misafirlerimiz çok etkilendiler. Her şeyi yakından gördüler. Geniş bilgi sahibi oldular. TBMM’de olduğumuz sürece gelen tüm misafirlerimiz ile ilgileniyor, meclis çalışmalarında bulunuyor, ülkemiz ve Samsunumuz için çalışmalar yapıyoruz. TBMM çalışmalarımız dışında ise Samsunumuza gelerek hemşerilerimizle beraber oluyoruz. “ dedi.

milletvekili-kircali-yabanci-konuklarini-agirladi-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.