MHP SAMSUN MİLLETVEKİLİ ADAYI HÜSEYİN EDİS’E BAFRA’DA SEVGİ SELİ

MHP SAMSUN MİLLETVEKİLİ ADAYI HÜSEYİN EDİS’E BAFRA’DA SEVGİ SELİ

Bafra ilçesi Osmanbeyli Mahallesi sınırları içerisinde

A+A-

MHP Bafra İlçe Başkanı Av.Hüseyin Acar, yönetimi ve çok sayıda partilinin araçlarıyla karşılama yaptığı MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis partililerle selamlaşarak, kucaklaştı.

Yüzlerce araçla Bafra’ya giriş yapan Edis ve partililer şehir içerisinde,’’Bafra’mızın ortak adayı’’ anonsu ile  tur atarak MHP Bafra İlçe Binası önüne geldiler. Burada ise esnafları dolaşan MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis yoldan geçen vatandaşlarla sohbet etti.

Beraberindekilerle MHP Bafra  İlçe teşkilatına geçen Edis burada basın açıklaması yaptı.

MHP Bafra ilçe başkanı Av.Hüseyin Acar’ın yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vermesinden sonra ise MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis yaptığı konuşmada,’’ Samsun’umuzun, Bölgemizin ve Bafra’mızın var olan siyasi sahipsizliğine son vermek, bölgemizin temel sorunlarını TBMM’ye taşımak ve bunlara çözüm yolları bulabilmek amacıyla 25. Dönem Milletvekili adayı olarak yola çıkmış bulunuyorum. Hepinizin yakından bildiği ve gördüğü gibi, Ülkemiz zor bir süreçten geçmektedir. Ülkemizin temel sorunlarına bakıldığında, En başta işsizlik gelmekte, üniversiteli genç işsiz oranı %20’yi geçmektedir. Emeklilerin almakta oldukları ücret yarı yarıya azalmıştır. Terörist başı önder konumuna getirilmiş, PKK siyasi parti olarak görülmeye başlanmıştır. Ülkenin bölünmesine göz yumulmaktadır. Yolsuzluk ve rüşvet alenileşmiş bunları yapan bakanlar yargılanmaktan kurtarılmıştır.Yoksulluk artmış, toplumun yarısı el açar hale getirilmiştir.Tarımsal destek üretime yönlendirilememiştir.

Türk milletinin üzerine kabus gibi çöken bu AKP iktidarı artık hesap verecektir. MHP hem hesap soracak hem de hükümeti tatlı rüyasından kaldıracaktır. İktidarın vatandaşla bir derdi kalmamış. Onlar zengin olma, rant peşinde koşma derdine düşmüşler. Bizim milletimiz herşeye rağmen asil bir millettir. Zamanı geldiğinde nasıl iktidara getiriyorsa oradan da yine bu millet alır, indirir. MHP'nin tüm kadroları göreve hazır ve halkımızdan mühür beklemektedir. İnşallah MHP o mührü 7 Haziranda alıp, Türkiye için yeni bir sayfa açacaktır. Bu seçimler bu  yüzden çok önemli ve kader seçimleridir.

Yıllarca devletin en üst kademelerinde görev yaptım ve başarılı  bir bürokrat olarak ülkeme hizmet etmeye çalışmaktayım. Biz her ne kadar Ankara'da görev yapsak ta memleketimizden ve milletimizden bağımızı asla koparmadık. Geldiğimiz yeri unutmadığımız gibi Samsunumuza, şehrimize Ankara'dan da olsa hizmet etmeye çalıştım. Şimdi halkım teveccüh gösterip beni meclise gönderirse çok daha büyük hizmetlerde bulunmak istiyorum."dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum