Lovelet Outlet ’te Minikler Harika Kanatlarla Buluştu

Lovelet Outlet ’te Minikler Harika Kanatlarla Buluştu

Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi 8-9 Eylül tarihlerinde TRT Çocuk ekranlarının sevilen çizgi filmi “Harika Kanatları” Müzikal sahne gösterisi ile birlikte minik hayranlarıyla buluşturdu.

A+A-

Karadenizin en büyük Outlet Alışveriş merkezi olan Lovelet Outlet yaptığı etkinlikler ve 4 mevsim Outlet olma özelliğiyle Karadeniz halkının beğenisini kazanmaya devam ediyor. Tekstilden Mobilya ya kadar her ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir yaşam merkezi olan Lovelet Outlet, Hafta sonunu Harika Kanatların eğlenceli müzikal gösterisiyle renklendirdi.

Çizgi filmin konusuna uygun olarak geliştirilen Harika kanatlar müzikalinde çizgi filmin eğlenceli karakterleri jett, dizzy ve jimbo çocuklarla dans edip şarkı söyleyerek keyifli vakit geçirmelerini sağladılar, 8 – 9 Eylül tarihlerinde gerçekleşen müzikal 14:00- 16:00 18:00 şeklinde üç seans olarak izleyici ile buluştu.

Lovelet Outlet Alışveriş merkezi Özgün konsepti, göz dolduran mimarisi ve nefes aldıran açık alanlarıyla ziyaretçilerine alışılmışın dışında bir alışveriş keyfi sunuyor.

loo.jpglove.jpg

           

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                     

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.