KÜREK FEDERASYONUN'DAN HALİS ARSLAN'A ZİYARET

KÜREK FEDERASYONUN'DAN HALİS ARSLAN'A ZİYARET

Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven ve Genel Sekreter Muzaffer Güven Bafra Kaymakamı Halis Arslan ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette ayrıca federasyon yetkililer ile birlikte İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Osman Şenocak ta bulunmaktaydı.

A+A-

Bafra da su sporlarını daha geniş çaplı bir şekilde yaygınlaştırma adına  bir proje gerçekleştirip  bunu hayata geçirmemiz lazım.  Kürek Federasyonundan gelen yetkililer Kaymakam Halis Arslan ve Gençlik ve Spor Müdürü Osman Şenocak ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığına ait olan Gölevindeki tesislere geçilerek  kamp merkezi için incelemelerde bulundular. İnceleme esnasında konuşmada bulunan Kürek Federasyon Başkanı İlhami İşseven kanon, kürek ve yelken su sporlarının yapılabileceği tam bir eğitim kamp merkezi olarak kullanılabilir. Ortam ve fiziki bakımından güzel. Buradan iyi sporcular yetişebilir. Okullarda okuyan öğrenciler buraya taşımalı eğitim ile getirilebilir.  Bu eğitime katılan sporculardan başarılı olanları ilk önce tohum merkezine alınır. Yine başarılı olanlar milli kamplara alınmaktadır.  Bu sporda çocuklarda 13 ve 14 yaşlarda başlanıyor. Sporcuların tüm masrafları devlet tarafından karşılanmaktadır. Antrenman açısından da müsait bir yer ve burada ayrıca turnuvalar bile düzenlenebilir dedi.

                Böyle bir durumla karşı karşıya kalan Kaymakam Halis Arslan yaptığı kısa açıklamasında ilk öncelikle ilçemize gelerek sporun değişik dallarından olan kürek, kanon ve yelken su sporları kamp merkezi olarak düşündüğünüzden dolayı teşekkür ediyorum. İlçemiz de her spor dallarında olduğu gibi ilçemizde de kürek,kanon ve yelken su sporlarını seven ve yakından ilgi duyan   öğrencilerimiz bulunmaktadır. Çocuklarımızı okul dışında yapacakları sosyal aktiviteler lazım. Bu su sporlarını da yaygınlaştırmak lazım. Öğrencilerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutma adına  böylesine güzel sporlara yönlendirmemiz lazım. Ayrıca anne ve babalara da bu konuda görevler düşüyor dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.