Kriket Türkiye Büyükler Salon Şampiyonası Alaçam'da başladı

Kriket Türkiye Büyükler Salon Şampiyonası Alaçam'da başladı

Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün ev sahipliği yaptığı Kriket Türkiye Büyükler Salon Şampiyonası bugün Alaçam Kapalı Spor Salonunda Düzenlenen tören ile start aldı.

A+A-

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu As Başkanı Sayın Sezai SÜRÜCÜ, Genel Sekreter Sayın Şenol ZOBOOĞLU, Gelişmekte Olan Spor Branşları İl Temsilcisi ve 19 Mayıs Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Sayın Mustafa EROĞLU, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Sayın Bülent ŞENER konuşma yaparak Kriket sporu ve bu sporun Alaçam da yapılmasında katkısı bulunanlara teşekkür ettiler.

12-17 Temmuz tarihleri arası Alaçam Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Alaçam Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan Kriket Türkiye Şampiyonası kadın ve erkek olarak iki kategoride ve tek devreli lig sistemine göre yapılacak, Kriket Türkiye Büyükler Salon Şampiyonası'nda ödüller ilk dört sırayı alan takımlar arasında dağıtılırken, en iyi atıcı, en iyi vurucu, en iyi kaleci, en iyi tucu ve en centilmen oyunculara da ödül verilecek.

Alaçam Gençlik Hizmetleri Kapalı Spor Salonun yapılan açılış törenine Belediye Başkanımız Hadi UYAR, Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu As Başkanı Sayın Sezai SÜRÜCÜ, Genel Sekreter Şenol ZOBOOĞLU, Gelişmekte Olan Spor Branşları İl Temsilcisi ve 19 Mayıs Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Sayın Mustafa EROĞLU, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Sayın Bülent ŞENER, İlçe Tarım Müdürü Sayın Mehmet GÜREŞ, Ptt Müdürü Sayın Hızır UZ, Halk Eğitim Merkez Müdürü Sayın Salih İLERİ, Anadolu İmam Hatip Orta Okul Müdürü Sayın Muhammed ÇELİK ,Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Av.Ali ŞENGÜL, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sayın Dursun UZ, Belediye Meclis Üyeleri Sayın Hasan SAĞLIK, Sayın Kenan PİR,Alaçamspor Külüp Başkanı Sayın Mustafa ÇELİK ve spor severler katıldı.

Açılışta konuşma yapan Belediye Başkanımız Hadi UYAR’’ Bu spor organizasyonu ilçemize kazandıran başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay KILIÇ’a Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanımıza ,İl ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlerimize ve emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Sporcu ve antrenörlerimizin ihtiyaçlarını ve taleplerini yerine getirmek bizim için onur vericidir. Her zaman yakınınızda ve yanınızda olduğumuzun bilinmesini isterim ilçemize renk katınız onur verdiğiniz hoş geldiniz. Afganistan, Pakistan ve Hindistan’dan gelen sporcularımıza ülkemizde ve ilçemizde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ve hepinize saygılar sunuyorum dedi.

kriket-turkiye-buyukler-salon-sampiyonasi-alacamda-basladi.jpgkriket-turkiye-buyukler-salon-sampiyonasi-alacamda-basladi-001.jpgkriket-turkiye-buyukler-salon-sampiyonasi-alacamda-basladi-002.jpgkriket-turkiye-buyukler-salon-sampiyonasi-alacamda-basladi-003.jpgkriket-turkiye-buyukler-salon-sampiyonasi-alacamda-basladi-004.jpg

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.