Kredi Yurtlar Kurumundan Kaymakam Arslan'a teşekkür

Kredi Yurtlar Kurumundan Kaymakam Arslan'a teşekkür

İlçede bulunan Bafra Meslek Yüksek Okulu ve Turizm Fakültesinde okuyan öğrencilerin büyük bir sorununu Kaymakam Halis Arslan çözüme kavuşturdu.

A+A-

Kaymakam Halis Arslan; “gece eğitiminde okuyan öğrencilerin ders çıkışlarında yurda giderken Kızılırmak Sanayii Sitesinden geçişlerinde yol güzergahı üzerinde kaldırım olmadığını ve akşamları ise karanlık olduğundan yurda gitmekte zorluk çektiklerini beyan etmişlerdi. Yaptığımız girişimler sonucunda ise 400 metreye 2 metre genişliğinde yol düzenleme kaldırım çalışmalarına başlandı. Yüksek eğitim kurumlarımızda gece eğitimi olduğundan dolayı bu yol güzergahı üzerine ayrıca aydınlatma ve güvenilir bir şekilde gitmeleri için mobese kamera sistemi de kurulacaktır. Yol düzenleme kaldırım çalışmalarından sonra, aydınlatma ve kamera sistemi yapılacaktır. İlçe dışından gelen öğrencilerimiz artık güvenilir bir şekilde yurtlarına yani kendi evlerine gönül rahatlığıyla gidebileceklerdir. Bu güzel çalışmalarda desteklerini esirgemeyen Samsun Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum dedi.

Milli Piyango Öğrenci yurdunda kalan öğrenciler yapılan çalışmalardan dolayı Kaymakam Halis Arslan’a memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürde ettiler. Bizler ve arkadaşlarımız arasında gece eğitiminde olanlar özellikle büyük bir sıkıntı yaşıyorlardı. Bundan böyle artık yurda gönül rahatlığıyla gidebileceğiz. Bu da bizi oldukça memnun etti dediler.

Yol düzenleme kaldırım çalışmalarından ayrıca Kızılırmak Sanayii Sitesinde bulunan esnaflarda memnuniyetlerini dile getirdiler. Uzun yıllardan beri bizler esnaflık yapıyoruz. Yıllarca bu işi bekliyorduk. Akşamları karanlık bir vaziyette olduğundan dolayı kazalar da meydana geliyordu. Kaymakamımızın  girişimleri ve uğraşılarınızı biliyoruz. Kaldırımın yapılması öğrencileri sevindirdiği kadar bizleri de oldukça sevindirdi. Akşamları karanlıkta buradan kimse geçemiyordu. Ama aydınlatma ve güvenlik açısından mobese kamera sistemi kurulması da ayrı bir güzellik katacaktır. Böyle bir hizmeti bizlere sunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a ve Bafra Kaymakamı Halis Arslan’a içten teşekkür ediyoruz dediler.

halis-arslan-kredi-yurtlar-kurumu.JPGhalis-arslan-kredi-yurtlar-kurumu-001.JPGhalis-arslan-kredi-yurtlar-kurumu-002.JPGhalis-arslan-kredi-yurtlar-kurumu-003.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.