Kaymakam Halis Arslan’dan Emenli’de Süt Fabrikasını Ziyaret etti

Kaymakam Halis Arslan’dan Emenli’de Süt Fabrikasını Ziyaret etti

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra İlçesinde hizmet veren, Emenli Çiftlik Süt Ürünleri üretim fabrikasını ziyaret etti.

A+A-

Emenli Çiftlik Süt Ürünleri yönetim kurulu başkanı, Bafralı iş adamı Erkan Mustafa Tokur ile birlikte üretim fabrikasını gezen Kaymakam Arslan, fabrikaya temiz ve titizliğinde ötürü tam not verdi.

Emenli Çiftlik süt ürünleri fabrikasında, bone ve yeleği ile gezen Kaymakam Arslan, yönetim kurulu başkanı Erkan Mustafa Tokur’dan süt ve süt ürünleri hakkında bilgiler aldı.

Kaymakam Halis Arslan, “İnsan sağlığında çok önem taşıyan Emenli Çiftlik süt ürünleri imalat fabrikasını ziyaret ettik. Burada görüyoruz ki her şey sağlığa uygun bir şekilde üretim yapılıyor. Ben firma sahibi Erkan Mustafa Tokur’a teşekkür ediyorum. Bir çok imkanları sağlıyan, hem de üretimlerini insan sağlığını düşünerek yapıyor” dedi.

Bafra Emenli Süt Ürünleri yönetim kurulu başkanı Erkan Mustafa Tokur ise, “Sayın Bafra Kaymakamı Halis Arslan beyin, üretim fabrikamıza ziyaretleri bizleri onurlandırmıştır. Kaymakam beyin övgü ve lütufları gerçekten çok değerli. Evet insan sağlığını her zaman önde tutmak zorundayız. Çünkü, üretimimiz süt ve süt ürünleri olduğu için, her şeye çok dikkat ediyoruz. Süt ve süt ürünlerimiz her zaman temiz, hijyenik ve titizlikle yapıyoruz. Kesinlikle toplama iş yapmıyoruz. 1984 tarihinde, Bafra İlçesi Emenli mahallesinde sadece hayvan yetiştiriciliği ile uğraşıyorduk. Şimdi ise 1999 senesinden bu yana Emenli Çiftlik sür ürünleri adı altında, hizmet veriyoruz” dedi.

Kaymakam Halis Arslan’ın ziyareti karşılıklı fikir alış verişinin ardından son buldu.

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.