Kavak'da Öğrencilerden Mehmetçik'e moral mektubu

Kavak'da Öğrencilerden Mehmetçik'e moral mektubu

Kavak İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere, moral vermek amacıyla resim ve mektup gönderdi.

A+A-

Ortaokul öğrencileri, askerlere moral vermek amacıyla yaptıkları resim ve yazdıkları mektupları teslim etmek amacıyla okullarından İlçe Jandarma Komutanlığına kadar yürüdü.

Ellerinde Türk bayrakları bulunan öğrenciler, İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hüsnü Mete Ergin tarafından asker selamı ile karşılandı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı ile Komando Marşı ile çeşitli şiirler okundu.

Öğrenciler, daha sonra yaptıkları resimleri ve yazdıkları mektupları Afrin'de görev yapan askerlere gönderilmek üzere Ergin'e teslim etti.

Ergin, Zeytin Dalı Harekatı ve Afrin'deki askerlere verilen destekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Afrin'de terörle mücadele yapan arkadaşlarımızın sizin manevi desteğinize çok büyük ihtiyacı var. Hepinize arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum." dedi.

Okul müdürü Zekeriya Ersoy ise, öğrencilerin davranışının kendilerini çok mutlu ettiğini anlatarak, "Yaptıkları resim ve yazdıkları mektupları kahraman askerlerimize ulaştırmak üzere okulumuzu temsilen 35 öğrenci ile İlçe Jandarma Komutanımıza teslim ettik. Komutanımız, bizden aldığı resim ve mektupların İl Jandarma Komutanlığı tarafından mahalline ulaştırılacağını söyledi." diye konuştu.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.