İSMAİL HAKKI AHISKALI´YA  ANMA GÜNÜ PROGRAMI YAPILDI

İSMAİL HAKKI AHISKALI´YA ANMA GÜNÜ PROGRAMI YAPILDI

Bafra okula adını veren İsmail Ahıskalı’nın ölüm yıl dönümü münasebetiyle Bafra Asri mezarlıkta kabri başında anma töreni yapıldı.

A+A-

Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU, İsmail AHISKALI'nın oğlu Alptekin AHISHALI, arkadaşları, Okul aile birliği başkanı Hüseyin TOPUZ, Lokantacılar Odası başkanı Doğan KARAFAZLIOĞLU, Eski oda başkanları Aydın EV ve Bahadır DEMİRCAN, okulumuz personeli ile öğrencilerimiz ve Bafra Esnaf Temsilcileri katılmıştır. Törende Okul Müdürü Ayhan KANDAZOĞLU İsmail AHISKALI’ yı 14. Veftat Yıldönümünde Rahmetle, Minnetle ve şükranla andıklarını okulumuz 1989 Yılında açılmıştır. 1996 Yılında da Merhum  İsmail AHISKALI’nın Nakdi yardımlarıyla Okulumuz yapılmıştır. Okulumuzdan Binlerce Öğrencimiz  Ustalık belgesi alarak Mezun olmuştur. Ustamız Merhum İsmail AHISKALI’yı hayırla yad ettiklerini ifade etti. Bir Öğrenci Hayatını Okudu.  Oğlu Alptekin AHISKALI ise” Babam okul yaptırmak istedi, Özellikle de kendi Usta olduğu için Ustaların yetişeceği bir okul yaptırmak istedi” dedi. Bu program için teşekkürlerini ifade etti. Ardından Okul Öğretmenleri Ali TÜRKEN ve Abdulkadir BACANLI tarafından Kur’anı Kerim Tilaveti yapıldı. Dualar edildi.  Program Öğrencilerin Şehitlik ziyareti ile sona erdi.

Bafra Haber- İSMAİL HAKKI AHISKALI´YA ANMA GÜNÜ PROGRAMI YAPILDIbafra Haber- İSMAİL HAKKI AHISKALI´YA ANMA GÜNÜ PROGRAMI YAPILDIbafra haberBafra haber- İSMAİL HAKKI AHISKALI´YA ANMA GÜNÜ PROGRAMI YAPILDI İSMAİL HAKKI AHISKALI´YA ANMA GÜNÜ PROGRAMI YAPILDI-Bafrahaber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.