İLETİŞİMDE ÖNEMLİ BİR ADIM DİL VE KONUŞMA

İLETİŞİMDE ÖNEMLİ BİR ADIM DİL VE KONUŞMA

"Bafra Doğankaya Özel Eğitim Merkezi'nin AB Bakanlığı ve Ulusal Ajans'ın Hibe Desteğiyle Yürütmekte Olduğu

A+A-

AB'de Özel Gereksinimli Çocuklarda Dil ve Konuşma Eğitimi Uygulamaları adlı Projenin yaygınlaştırma faaliyetleri Bafra, Alaçam, 19 Mayıs ilçeleri ve Son olarak Samsun'da görev yapan Özel eğitim öğretmenleri ile bir araya gelerek devam etti"

       Okul Müdürü ve aynı zamanda Projenin Yasal Temsilcisi olan Dursun Dündar; Kurumumuz bu yılı da başarılı çalışmalarıyla tamamladı. Bu çalışmalarımızdan biri var ki o projemiz şu an yaptığımız yaygınlaştırma çalışmalarından sonra uygulamaya dönük çalışmalarla büyüterek devam edecek ‘’ AB Bakanlığı ve Ulusal Ajans'ın Hibe Desteğiyle Yürütmekte Olduğu AB'de Özel Gereksinimli Çocuklarda Dil ve Konuşma Eğitimi Uygulamaları ‘’ projesidir. Özel eğitimde dil ve konuşma ve uygulamaları en önemli konulardan biridir. Kurumumuzun uygulamalarına yeni bir ufuk katan bu projenin tüm kurumlarımızda sizlerin aracılığı ile bilinirliliğinin artırılmasını önemsiyorum. Katılımlarınız için teşekkür ederim. Dedi.

Proje Koordinatörü Ve Aynı Zamanda Eğitimcisi Olan Bahadır Kızılaslan: Kurum olarak merkezimizin birikimlerini değişik platformlarda değişik konularda paylaşıyorduk. Bu projemizle daha önce uygulamalarından haberdar olduğumuz dil ve konuşma uygulamalarının değişik uygulamaları hakkında da bilgi sahibi olduk. Şuan konuyla ilgili kurumumuzu ve alanımızdaki özel eğitim ve rehber öğretmenlerimizi bilgilendiriyoruz. İhtiyaç hissedildiğinde tüm kurumlarımızla deneyimlerimizi paylaşmaya hazırız. Dedi.

Proje Eğitimcisi: Tülin Yılmaz’’Proje aslında özel eğitimde çok önemli bir noktaya dil ve konuşmaya dikkat çekiyor.Bu alanın uzmanı az olduğundan bu konudan muzdarip ailelere yol göstermek alanın uzmanlarına uygulamalar konusunda değişik yaklaşımlar sunmak bizi de mutlu etmiştir.Dedi.

Katılımcı Öğretmenlerden Emrah Çakır: İletişim diğer alanlarda önemli olduğu gibi özel eğitimde daha da önem kazanıyor. Dil ve konuşmada iletişimin olmazsa olmazı olduğundan arkadaşlarımızın çalışmalarından istifade ettik. Kendilerine teşekkür ediyorum. Dedi

iletisimde-onemli-bir-adim-dil-ve-konusma.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.