İKİZTEPE TARIM KREDİ KOOP.ÇİFTCİLERİ BİLGİLENDİRDİ

İKİZTEPE TARIM KREDİ KOOP.ÇİFTCİLERİ BİLGİLENDİRDİ

İkiztepe Tarım Kredi Kooperatifi`nden çiftçilere kimyevi gübre kullanımı ve çeltikte yabancı otla mücadele toplantısı

A+A-

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Samsun Bölge Birliğine bağlı İkiztepe Tarım Kredi Kooperatifi çiftcilere çeltikte yabancı ot ilaçlaması ve kimyevi gübre kullanımı konulu toplantı düzenledi. 

toplantıyı organize eden İkiztepe Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü İslam Özer çiftcilere konuşmacıları takdim etti. Toplantıya konuşmacı olarak Türkiye Tarım Kredi Kooperatifileri Samsun Bölge Birliği Müdür Yardımcısı Reşit Caba, Samsun Bölge Birliği Ziraat Mühendisi Selçuk Yılmaz, Cem Korkut ve Groupama Sigorta yetkilisi Ali Şükrü katıldı. 

Toplantı da sözü ilk olarak Samsun Bölge Müdür Yardımcısı Reşit Caba aldı. Samsun Bölge Birliği olarak bu tarz bilgilendirme toplantılarını sürekli yaptıklarını söyleyen Caba, "Bugün burada ziraat mühendislerimiz sezlere ilaçlama ve gübreleme hakkında bilgi verecekler. Arkadaşlarımın sunumu bittikten sonra, karşılıklı soru cevap şeklinde şikayetlerinizi dinleyeceğim" dedi. 

ikinci olarak söz alan Samsun Bölge Birliği Ziraat Mühendisi Selçuk Yılmaz, gübreleme ve gübre kullanımı hakkında bilgi verdi. Gübretaş`ın ürettiği süper çeltik gübresinin tanıtımını yaptı. Daha sonra yabancı ot ilaçlaması ve mücadele hakkında bilgi vermek üzere sözü Cem Korkut aldı. Yabancı ot ilaçlaması ve kullanılması gereken ilaçlar hakkında bilgi verdi. Son olarak Groupama Sigorta Yetkilisi Ali Şükrü söz aldı ve tarımda sigortalama hakkında bilgi verdi. 
Toplantı çiftcilerin sorularını ve şikayetlerini belirtmesi ile devam etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.