HÜSEYİN ACAR. KAPI KAPI DOLAŞIYOR

HÜSEYİN ACAR. KAPI KAPI DOLAŞIYOR

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR seçim çalışmalarına, Bafra Alaçam caddesi esnafları, Müstecep, Paşaşeyh ve Gökçeağaç köylerini ziyaret ederek devam ediyor..

A+A-

Dün gün içinde seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Hüseyin ACAR, Bafra Beşyol Mevki esnafları, Alaçam caddesi esnafları ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

 

Esnafların sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyen İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılandı.

 

Gündüz ziyaretlerini Bafra içinde sürdüren İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, Akşam ise Müstecep, Paşaşeyh ve Gökçeağaç köylerini ziyaret etti.

 

Burada da halk ile bir araya gelen ACAR 24 Haziran Seçimleri kapsamında projelerini anlatıp  destek istedi.

 

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR  mahalle mahalle , Köy köy  gezerek, hem esnafların hem de  halkın nabzını tutuyor.

 

 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaparak "Esnaflarımız, Köylülerimiz, Çiftçilerimiz bu ülkenin olmazsa olmazlarıdır. Kimse yok sayamaz.! Hak Ettikleri değeri 24 Haziran’dan sonra göreceklerdir" dedi.

huseyin-acar.-kapi-kapi-dolasiyor.jpghuseyin-acar.-kapi-kapi-dolasiyor-001.jpghuseyin-acar.-kapi-kapi-dolasiyor-002.jpghuseyin-acar.-kapi-kapi-dolasiyor-003.jpghuseyin-acar.-kapi-kapi-dolasiyor-004.jpghuseyin-acar.-kapi-kapi-dolasiyor-005.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum