Hurşit Güneş Bafra`da

Hurşit Güneş Bafra`da

Samsun`un Bafra İlçesinde merhum eski Dış İşleri Bakanı Turan Güneş`in oğlu 24. dönem CHP Kocaeli Milletvekili ünlü ekonomist Hurşit Güneş Bafra CHP İlçe Teşkilatında partililer ile bir araya geldi.

A+A-

Bafra CHP İlçe binasında gerçekleştirilen programda açılış konuşmasını CHP Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay gerçekleştirdi.

Oktay`ın ardından konuşan 24. dönem Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş şu ifadelere yer verdi.

“ Rahmetli babam yurtdışında okuyup ülkesine hizmet etti. Ben de aynı şekilde yurtdışında okudum ve yine ülkeme hizmet etmeye çalıştım. Ama şuan Türkiye`nin geleceği hiç iyiye gitmiyor. Türkiye`de bir terör örgütü düşünün her damarlara girmiş. Düşünün ki koca koca paşalar, hakimler, polisler, askerler ve daha kimler terör örgütü üyesi çıkıyor.

" MÜSLÜMANI MÜSLÜMANA VURDURDULAR"

7,8 yıl evvel bu ülkenin Genel Kurmay Başkanını terör örgütü üyesi diye gerçek terör örgütü üyesi içeri attırıyor. Bu ülkede hendekler kazılıp, emniyet güçleri içeri alınmaz diyorlar. Tır`lara silahlar yükleyip Müslümanlar Müslümanları vursun diye gönderiyorlar. Şimdi de şuan ki anayasamız 12 Eylül`den kaldı diye değiştiriliyor. Ama anayasa paketi içerisinde bir tane 12 Eylül maddesi yok. Ne diyorlar memlekete istikrar gelecek.

"SENİ BOŞ BIRAKSAK HERKES KANDIRIR"

Tek adamlık istiyorlar. Seni FETÖ kandırdı. Seni birileri yine kandıracaktır. Boş bıraksak gelen giden kandıracak. Ben değil sen söyledin. Özür dileyerek beni kandırdılar, cenabı Allah beni affetsin dedin. Şimdi biz sana her yetkiyi verirsek seni yine kandırırlar. Şimdi Devlet Bahçeli diyor ki bu Cumhurbaşkanı anayasaya, hukuka uymuyor. Cumhurbaşkanı anayasal sınırlarına çekilmesi lazım. O zaman anayasayı değiştirelim diyor” dedi.

1-351.jpg2-321.jpg3-263.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.