Hikmet Demirci'den Barış Medya Grup'a Ziyaret

Hikmet Demirci'den Barış Medya Grup'a Ziyaret

Samsun'un Bafra İlçesi Bafra İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demircinin memleketi Konya'ya tahini çıktıktan sonra başlattığı veda ziyaretinde ikinci durağı Barış Medya Grup’a ziyaretleri oldu.

A+A-

Babasının rahatsızlığı nedeniyle tayini  Konya'ya çıkan Bafra İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci Veda ziyaretlerine devam ederek Barış Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale ve Çalışanlarına veda ziyaretti yaptı.

Barış Medya Grup ziyaretinde konuşma yapan Bafra İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci” yaklaşık 1 yıldır bu güzel ilçe olan Bafra'da İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yaptım.Ani gelişen babamın rahatsızlığından dolayı tayinimi memleketim Konya'ya istedim. Burada sizlerle acısıyla tatlısıyla dopdolu koca 1 yıla aşkın zaman geçirdik. Konya’ya gidiyoruz ama Bafra'yı ve sizler gibi değerli dostlarımızı asla unutmayacağız, artık Konya'da eviniz var. Barış Medya Grup’a Çok teşekkür ederim, haklarını helal etsinler diyerek sözlerini tamamladı” dedi.

Ardından Konuşmasını yapan Barış Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale” Bafra’mızda yaklaşık 1 sene görev yaptınız, yaptığınız görev zarfından hem Medyaya olsun, hem de vatandaşlara olsun hizmet verdiniz. Bu neden ile sizlere çok teşekkür eder gittiğiniz yerde başarılar dilerim, sizde bizlere hakkınızı helal edin diyerek sözlerini tamamladı.  

hikmet-demirciden-baris-medya-grupa-ziyaret1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.