Hikmet Demirci Veda Ziyaretlerini Sürdürüyor

Hikmet Demirci Veda Ziyaretlerini Sürdürüyor

Samsun'un Bafra İlçesi Bafra İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demircinin memleketi Konya'ya tahini çıktıktan sonra başlattığı veda ziyaretinde ilk durağı CHP Bafra İlçe Başkanlığı oldu.

A+A-

Babasının rahatsızlığı nedeniyle tayini  Konya'ya çıkan Bafra İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci Veda ziyaretlerine devam ederek bu gün de CHP Bafra İlçe Başkanlığında İlçe Başkanı Vahit Perçin ve Yönetim Kurulunu  ziyarette bulunarak helallaştı.

CHP Bafra İlçe başkanlı ziyaretinde konuşan Bafra İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci yaklaşık 1 yıldır bu güzel ilçe olan Bafra'da İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yaptım. Hani gelişen babamın rahatsızlığından dolayı tayinimi memeleketim Konya'ya istedim.Burada sizlerle acısıyla tatlısıyla dopdolu koca 1 yıla aşkın zaman geçirdik.Son seçimlerde götermiş olduğunuz kavgasız gürültüsüz çalışma yaptığınız için seçim çalışmalarınızdan dolayı tüm parti başkanlıklarına teşekkür  etti, bu önemli bir gelişmedi.Konya'ya gidiyoruz ama Bafra'yı ve sizler gibi değerli dostlarımızı asla unutmayacağız,artık Konya'da eviniz var. Demirci beni burada Bafra İlçe Emniyet Müdürü olarak son karşılamanız bu duygu yüklü veda ziyaretimde CHP Bafra İlçe başkanı Vahit Perçin ve değerli Yönetim Kurulu arkadaşlarına teşekkür eder,haklarını helal etsinler diyerek sözlerini tamamladı.

CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, çok kısa zaman birimi içinde Bafralıların yerinde sevilen bir sıma oldunuz.CHP Bafra İlçe Başkanlığı olarak İlçemizin ve bizlerin güvenliği ekibinizle hep çalışan ve yerinde durmayan bir ilçe Emniyet müdürüdünüz.Bizler sizden çok memnunduk,ama maalesef veda zamanı.Bizleri ziyaret ederek onure ettiniz.Memeleketiniz Konya'daki yeni İl Emniyet Müdür Yardımcığında başarılar diler, değerli büyüğümüz ve babanıza da geçmiş olsun dileklerimizi sunar yaşamın da sağlıklı ve  sıhhatlı günler dileriz.Bizden yana hakkınız helal olsun ve yolunuz daima açık olsun .hikmet-demirci-veda-ziyaretlerini-surduruyor1.jpghikmet-demirci-veda-ziyaretlerini-surduruyor2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.